Σάκης Κατσούλης - αποκάλυψη: Που θα ξοδέψει τα 100.000 ευρώ από το έπαθλο του Survivor

Τα σχέδια του μεγάλου νικητή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Κατσούλης - αποκάλυψη: Που θα ξοδέψει τα 100.000 ευρώ από το έπαθλο του Survivor

Πρώτο θέμα παντού σήμερα ο μεγάλος νικητής του Survivor 4, o Σάκης Κατσούλης που κατάφερε να κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού και να κατακτήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Αφού φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την αγαπημένη του Μαριαλένα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες αναφέροντας πρώτη φορά τι θα κάνει τα χρήματα.

Οι δηλώσεις του Σάκη για το έπαθλο των 100.000 ευρώ

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έχει δείξει αυτή την αγάπη. Ήμασταν στη ζούγκλα και ξαφνικά βγήκαμε στον πολιτισμό και εισπράττουμε όλη αυτή την αγάπη. Δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Την κοπέλα τη λατρεύω, την αγαπάω, μετά το παιχνίδι θα συζητήσουμε το οτιδήποτε», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Όσον αφορά το χρηματικό έπαθλο, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Τα χρήματα, επειδή υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις δικές μου που έχω και χρειάζονται βοήθεια λόγω του κορωνοϊού και πρέπει να τις στηρίξω. Το ένα κομμάτι είναι αυτό και το άλλο είναι ότι μαζί με τους υπόλοιπους survivors που είμαι σίγουρος ότι θα συμμετέχουν σε αυτό, θέλουμε να κάνουμε πράγματα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει αγάπη από τον κόσμο και μια δημοσιότητα που δεν ξέρουμε».

«Να βοηθήσουμε ανθρώπους εκεί έξω που χρειάζονται βοήθεια, να έχει μια καλύτερη επόμενη μέρα», πρόσθεσε επίσης ο Σάκης Κατσούλης.

Καταιγισμός αναρτήσεων από τον Ντάνο μετά την ανακοίνωση του νικητή

O Ντάνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε αρκετές tbt αναρτήσεις, γυρνώντας μας στο 2017, όπου ο ίδιος σήκωσε την... κούπα.

«5/7/2017 Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Σας ευχαριστώ για όλα. Συγχαρητήρια στον νικητή του», έγραψε στη λεζάντα του μίνι βίντεο με τον ίδιο στον Άγιο Δομίνικο. Ενώ, ανήρτησε και το κύπελλο που έχει διακοσμήσει στο σπίτι του.

Survivor 4 Ντάνος αναρτήσεις για Κατσούλη

Αναρτήσεις Αγγελόπουλου για Κατσούλη