Survivor 5: Προσεγγίζει ξανά την Κάτια Ταραμπάνκο ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Ανατροπή μεγατόνων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Προσεγγίζει ξανά την Κάτια Ταραμπάνκο ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Η Κάτια Ταραμπάνκο έμεινε λίγο καιρό στο Survivor 4 ωστόσο η παρουσία της ήταν ηχηρή μιας και κατάφερε να γίνει μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του κοινού, ενώ την ίδια στιγμή ήρθε σε αντιπαράθεση με πολλούς από τους συμπαίκτες της.

Η Κάτια τότε είχε αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω ενός αυτοάνουσου νοσήματος που είχε, το οποίο δεν της επέτρεπε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Τι αλλάζει φέτος για την Κάτια Ταραμπάνκο και το Survivor

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να ανατρέψει την μέχρι τώρα εις βάρος του κατάσταση με τα πολλά "όχι" που έχει συγκεντρώσει από τους Διάσημους. Έτσι έχει αρχίζει να προσεγγίζει ξανά όσους του έδωσαν αρνητική απάντηση για να τους μεταπείσει.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλει να προσεγγίσει ξανά είναι και η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία πέρυσι δεν κατάφερε να δείξει το 100% των δυνατοτήτων της. Επιπλέον, φέτος είναι πιο δυνατή, έχει πάρει κάποια κιλά και θα μπορέσει να ανταποκριθεί καλύτερα στα αγωνίσματα και την επιβίωση στο νησί.

H ίδια βέβαια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό YOU είχε αποκαλύψει πως και μόνο στη σκέψη του να επιστρέψει στο Survivor, την πιάνει ένα ρίγος (δείτε εδώ τη συνέντευξή της).

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor 5

Την ίδια στιγμή οι εξελίξεις με την εκπομπή της είναι άσχημες

Δεν είναι παραπάνω από τρεις εβδομάδες στον αέρα του OPEN, και πολύ λέμε... κι από την δεύτερη κιόλας μέρα προβολή του Glam Wars η Κάτια Ταραμπάνκο άρχισε να... χαρίζει σοκαριστικά μονοψήφια στους ιθύνοντες του σταθμού, σε μια ζώνη, την μεσημεριανή, που αν μη τι άλλο είναι δύσκολη με τον τόσο δυνατό ανταγωνισμό που έχει!

Δυστυχώς, είναι δεδομένο πως αυτή η σεζόν θα είναι η πρώτη και η τελευταία για την συγκεκριμένη εκπομπή. Μέχρι, όμως, να ολοκληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός επεισοδίων το κανάλι κάτι έπρεπε να κάνει για να "σώσει" ότι προλαβαίνει και.. πήρε μια απόφαση που μας είναι δύσκολο να την πιστέψουμε!

Ναι, είναι σύνηθες φαινόμενο ένα project όταν δεν πηγαίνει καλά να αλλάζει ώρα αλλά όχι από μεσημέρι να πηγαίνει... ξημερώματα! Ναι, ναι καλά διαβάσατε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε το πρωί της Παρασκευής 26/11 από την εκπομπή Happy Day, ο σταθμός Open αποφάσισε να στείλει την Κάτια από τις 15:00 το μεσημέρι στις 03:00 τα ξημερώματα! Αφού άμα δείτε και το βίντεο παρακάτω, η Τσιμτσιλή πιστεύει πως είναι τυπογραφικό λάθος και πως ο σταθμός θα το διαψεύσει αλλά... δεν το κόβουμε να γίνεται!

Τα τελευταία ποσοστά τηλεθέασης του Glam Wars

  • ΣΚΑΙ: Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 3,9
  • ΣΚΑΙ: Love it 5,8
  • STAR: Shopping star 15,8
  • ALPHA: T-Live 12,6
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 17,8
  • Mega: Live news 16,5
  • ANT1: Ρουκ Ζουκ 30,0
  • Open: Glam Wars 0,8
  • ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 13,9
  • MEGA: Ελένη 11,2
  • ALPHA: Style me up 17,2