Survivor 5: Οι 4 έχουν ήδη υπογράψει - Τα 10 ονόματα Διάσημων που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο

Ανάμεσά τους ένας ποδοσφαιριστής, ένας δημοσιογράφος και ένας νικητής ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Οι 4 έχουν ήδη υπογράψει - Τα 10 ονόματα Διάσημων που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 5 και τα ρεπορτάζ για τους παίκτες που θα αποτελέσουν την ομάδα των Διάσημων έχουν ήδη πάρει "φωτιά". Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα ωστόσο όλα δείχνουν πως η Ατζούν Μίντια έχει κατασταλάξει σε 10.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, οι 4 από τους 10 έχουν ήδη υπογράψει για τον νέο κύκλο του Survivor, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει ακουστεί έντονα και το όνομα ενός συγγενή του Απόστολου Ρουβά.

Οι διάσημοι που φεύγουν για Survivor 5

Πρόκειται για την Ελισάβετ Σπανού, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Νότης Χριστοδούλου, ο Σάκης Αρσενίου, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ το Happy Day έκανε λόγο και για μία πυγμάχο, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Αυτοί που φαίνεται πως έχουν υπογράψει είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Επιλέχθηκε η ομάδα των Μαχητών - Βίντεο από την οντισιόν

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά στιγμιότυπα από τις οντισιόν του Survivor 5 και συγκεκριμένα από την επιλογή της ομάδας των Μαχητών.

Όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, ο Τούρκος παραγωγός ανακοινώνει κάποια ονόματα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Και ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα ονόματα 12 Διάσημων που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται πως στα βίντεο δείχνουν την τελική επιλογή των Μαχητών.