Στο Survivor 5 η πρώην του Λάμπρου Κωνσταντάρα;

Η απάντησή της στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο Survivor 5 η πρώην του Λάμπρου Κωνσταντάρα;

To βράδυ της Κυριακής 26 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 5 και τα ονόματα των Διασήμων αλλά και των Μαχητών έχουν ανακοινωθεί και επίσημα.

Εδώ και αρκετό καιρό είχαν ακουστεί τα περισσότερα πρόσωπα, ωστόσο ήταν κι άλλα τα οποία ωστόσο φαίνεται πως ήταν απλά φήμες. Ένα από αυτά είναι η Έλενα Κώνστα, πρώην σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, η όμορφη δημοσιογράφος διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης μέσα από ένα story που έκανε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Για όσους δεν το κατάλαβαν, είμαι εδώ και θα παραμείνω», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Κώνστα.

Η απάντηση της Κώνστα για την συμμετοχή της στο Survivor 5

Στο Survivor 5 η πρώην του Λάμπρου Κωνσταντάρα;

Λίγα λόγια για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που συμμετέχει στο Survivor 5

Εγγονός του αξέχαστου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα και γιος του δημοσιογράφου Δημήτρη Κωνσταντάρα διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεόραση. Ξεκίνησε την καριέρα του στο αθλητικό ρεπορτάζ και μεταπήδησε με επιτυχία στη ψυχαγωγία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος για αρκετά χρόνια σχολίαζε ή έγραφε για το Survivor στα Μέσα όπου δούλευε και είχε τόσο παθιαστεί με το παιχνίδι επιβίωσης, που το μόνο που έλειπε από το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του ήταν να το δει και εκ των έσω… ως διαγωνιζόμενος! Οι αντίπαλοί του πρέπει να φοβούνται ότι ο Λάμπρος είναι ένας γνώστης του Survivor καθώς έχει εντρυφήσει σε αυτό αναλύοντας την στρατηγική των παλαιότερων παικτών. Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό ακριβώς αναφωνούσε ο ίδιος όταν έφτιαξε βαλίτσα για την Δομινικανή Δημοκρατία.

Survivor 5 Λάμπρος Κωνσταντάρας

Η αλλαγή στην εμφάνιση του λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα

Ο γνωστός δημοσιογράφος, εντωμεταξύ, λίγο πριν πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο θέλησε να ανανεωθεί και να κουρευτεί. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει να κουρεύεται.