Survivor 5 - Άσπα Πρεδάρη: «Θα μου λείψει ο Θωμάκος» - Αυτός είναι ο σύντροφός της

Τα φιλιά και οι αγκαλιές στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - Άσπα Πρεδάρη: «Θα μου λείψει ο Θωμάκος» - Αυτός είναι ο σύντροφός της

To Survivor 5 ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (26/12) και όλοι οι παίκτες προχώρησαν στις πρώτες τους δηλώσεις, με όλους να ανυπομονούν να ξεκινήσει το ταξίδι τους.

Μια εκ των Μαχητών είναι η Άσπα Πρεδάρη, την οποία ο Γιώργος Λιανός έσπευσε να χαρακτηρίσει ως... Μαριαλένα νούμερο 2! Και αυτό γιατί αποκάλυψε πως ο σύντροφός της, Θωμάς, έχει δηλώσει εξίσου συμμετοχή στο Survivor.

Ο παρουσιαστής της άφησε ένα υπονοούμενο πως μπορεί να εμφανιστεί σε 1-2 μήνες, με τον ίδιο να αναπολεί τη στιγμή που ο Σάκης Κατσούλης μπήκε πέρσι στο παιχνίδι ως πρώην της Μαριαλένας, με εκείνη βέβαια να έχει γίνει έξαλλη.

Η Άσπα λοιπόν δήλωσε πως θα της λείψει πολύ ο αγαπημένος της και πως η απουσία του θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία της.

Οι δηλώσεις της Άσπας για τον σύντροφό της στο Survivor 5

Εμείς ψάξαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και βουαλά! Αυτός είναι ο σύντροφος της Άσπας που "λιώνει" για πάρτη του ενώ όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018!

Λίγα λόγια για την Άσπα

Η Άσπα Πρεδάρη γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1998. Διατηρεί το δικό της κέντρο αισθητικής και έχει παράλληλα ένα γυμναστήριο το οποίο άνοιξε σε πολύ μικρή ηλικία.

Βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση και δηλώνει πολύ ερωτευμένη. Αποφάσισε να έρθει στο Survivor διότι πιστεύει ότι είναι γεννημένη για την τηλεόραση. Είναι σίγουρη πως με την τρέλα της και τον αυθορμητισμό της θα κερδίσει τη συμπάθεια των συμπαικτών της και του τηλεοπτικού κοινού. Και μπορεί να είναι πολύ καλή αθλήτρια, οι μαγειρικές της ικανότητες, όμως, είναι αυτές που θα την κάνουν να ξεχωρίσει.

Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, είναι πως θα «παλέψει» για τον τίτλο της μαγείρισσας στην παραλία των Μαχητών