Survivor 5: Η ατάκα της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη πίσω από τις κάμερες - Γι' αυτό εξοργίστηκε η ομάδα της

Τώρα εξηγούνται όλα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Η ατάκα της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη πίσω από τις κάμερες - Γι' αυτό εξοργίστηκε η ομάδα της

Μπορεί στον έξω κόσμο να διατηρεί σχέση (δείτε τον σύντροφό της εδώ), αλλά στο Survivor, στον μακρινό Άγιο Δομίνικο συζητιέται πως έχει έρθει κοντά με παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης έχουν γίνει τα κεντρικά πρόσωπα στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι.

Οι Διάσημοι αναφέρουν συνεχώς πως υπάρχει μια περίεργη σχέση ανάμεσά τους αλλά η ηθοποιός το αρνείται κατηγορηματικά. Στις δηλώσεις που παραχώρησε η Ελισάβετ Σπανού στην εκπομπή love it μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας πως δεν την πείραξε αυτή η... παραπάνω σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο αυτοί παίκτες αλλά μια συγκεκριμένη ατάκα που είπε η Μυριέλλα για όλο αυτό.

Οι δηλώσεις της Σπανού που "καίνε" την Μυριέλλα Κουρεντή;

"Εντάξει μπορεί με αυτά τα παιδιά αργότερα που οι ομάδες θα ενωθούν να βρεθούμε στην ίδια ομάδα." , ανέφερε η τραγουδίστρια πως είπε η ηθοποιός κάποια στιγμής στην καλύβα και συνέχισε λέγοντας "Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι, έχω ακούσει όμως μέσα στην ομάδα του ότι υπάρχει μια αλληλεπίδραση μεταξύ τους."

Η τραγική ιστορία που κρύβει πίσω της η παίκτρια του Survivor, Μυριέλλα Κουρεντή

Πριν από λίγα χρόνια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η ηθοποιός στην εκπομπή Πρωινό είχε ερωτηθεί τι σημαίνει το "π" που έχει σαν τατουάζ στο χέρι της και είχε απαντήσει χαρακτηριστικά:

«Είναι η αδερφή μου, η Πηνελόπη, είναι η αγαπημένη μου ταινία του Aronofsky και είναι ένας άνθρωπος που έχω χάσει, ο Πέτρος».

«Ήταν το αγόρι μου, ήμασταν μαζί επτά χρόνια. Το 2010 τον έχασα, ήταν απρόβλεπτο, δεν το περιμέναμε. Ήταν πολύ νέος, “έφυγε” πολύ νωρίς, δεν μπορώ να σου πω τι έγινε, δεν ήταν θέμα υγείας, ήταν ξαφνικό», συνέχισε, φανερά συγκινημένη και κατέληξε: «δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα νιώσω το συναίσθημα του να θέλω να πεθάνω. Δεν είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω, απλά, ένιωσα ότι δεν ήθελα να ξυπνήσω το πρωί. Ήθελα να κοιμάμαι όλη μέρα! Κατάπληξη λέγεται αυτό, ζήτησα τη βοήθεια ειδικού».