Survivor - Αθηνά Ευμορφιάδη: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της

Έχει εργαστεί και στην υποδοχή του ΥΤΟΝ όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor - Αθηνά Ευμορφιάδη: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της

Είναι αναμφίβολα ένα από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας των Διασήμων και όχι άδικα. Ο λόγος για την Αθηνά Ευμορφιάδη, την Πρωταθλήτρια Kick Boxing του Survivor που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Tι συμβαίνει όμως στην προσωπική της ζωή.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη φεύγοντας για τον Άγιο Δομίνικο άφησε πίσω τον σύντροφό της που τη στηρίζει και την παρακολουθεί ανελλιπώς στο ριάλιτι επιβίωσης. Η διάσημη αθλήτρια είναι 30 χρόνων, έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται επαγγελματικά στην κατηγορία 64-67 κιλά. Η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι μαχήτρια και δεν το βάζει εύκολα κάτω. Ποιος είναι ο άνδρας που έχει κερδίσει την καρδιά της.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μαυροκορδάτο, ιδιοκτήτη της σχολής πολεμικών τεχνών Kick Boxing, Boxing και Bjj, Epic Fight Club. Ο ίδιος μάλιστα έχει εργαστεί και στην υποδοχή του ΥΤΟΝ όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Το ζευγάρι μάλιστα έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές μαζί, είτε κατά τη διάρκεια προπονήσεων στη σχολή, είτε σε κοινές βραδινές εξόδους του.

Η τελευταία κοινή ανάρτησή τους στο προφίλ της αθλήτριας ήταν πριν από λίγους μήνες, όπου η Αθηνά Ευμορφιάδη είχε δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία από βραδινή τους έξοδο.

Ο σύντροφος της Αθηνάς

Φωτογραφίες της Survivor, Αθηνάς Ευμορφιάδη, πριν φουσκώσει χείλη και... σώμα

Η Αθηνά Ευμορφιάδη συστήθηκε στους περισσότερους μέσα από την παρουσία της στο ριάλιτι αλλά μόνο όσοι ασχολούνται με τα αγωνίσματα πάλης την ήξεραν για τα καλά και γνώριζαν τι έχει πετύχει στην καριέρα της.

Όπως λογικά θα γνωρίζουν και πόσο έχει αλλάξει στην πορεία των ετών, καθώς έβαζε όλο και περισσότερη μυϊκή μάζα στο σώμα της, κάτι που άλλαζε τα χαρακτηριστικά και στο σώμα και στο πρόσωπό της.

Αν αναζητήσει κανείς την Αθηνά Ευμορφιάδη στο Google, θα βρει αρκετές φωτογραφίες της από 4 και 5 και 6 χρόνια πριν, όταν ήταν 24-25 ετών και δεν είχε γίνει ακόμα τόσο dominant στο χώρο του kick boxing. Οι διαφορές στο σώμα της είναι εμφανείς, με τα μπράτσα της να είναι αρκετά πιο λεπτά, χωρίς τόσο έντονους δικεφάλους, όπως τη βλέπουμε στο Survivor.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κανείς πως είναι σχεδόν αγνώριστη, σε βαθμό που αν δεν μας έλεγε κάποιος ότι είναι όντως η Αθηνά, δε θα πήγαινε το μυαλό μας. Φυσικά η εξήγηση βρίσκεται στο ότι τα σώματα των αθλητών σε αγωνίσματα πάλης, αλλάζουν και γίνονται πιο «σκληρά» ανάλογα με τους στόχους που έχουν και τις κατηγορίες βάρους στις οποίες αγωνίζονται.

Αθηνά Ευμορφιάδη

Αθηνά Ευμορφιάδη Survivor

Αθηνά Ευμορφιάδη πλαστικές

Αθηνά Ευμορφιάδη παρελθόν

Αθηνά Ευμορφιάδη Survivor βιογραφικό