«Δε θα άφηνα μια παράσταση...» - Διαψεύδει τις φήμες για την αμοιβή του στο Survivor 5 ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

«Διαψεύδω το ποσό, αλλά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δε θα άφηνα μια παράσταση...» - Διαψεύδει τις φήμες για την αμοιβή του στο Survivor 5 ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (17/1) ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο Survivor 5 καθώς και στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για την αμοιβή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως εξήγησε, η αμοιβή που ακούστηκε ήταν πολύ χαμηλή και δε θα άξιζε να αφήσει την παράσταση στην οποία συμμετείχε για το Survivor 5.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου για την αμοιβή του στο Survivor 5

«Είχα τη χαρά και την τιμή να ξεκινήσω πρόβες μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε αυτή τη συνεργασία και όντως λυπήθηκα πάρα πολύ. Δεν το λέω τυπικά, λυπήθηκα πάρα πολύ. Για μένα είναι ο καλύτερος Σκρουτζ που έχει περάσει ποτέ στην Ελλάδα και θα ήταν πολύ όμορφο να είχαμε μια όμορφη συνεργασία.

Δεν μπορούσα να διχοτομηθώ, έπρεπε να είμαι στον Άγιο Δομίνικο και δεν μπορούσα να είμαι και στην Ελλάδα. Δεν μετάνιωσα που συμμετείχα στο Survivor.

Σίγουρα δεν θα άφηνα μια παράσταση που μου έδινε τα ίδια, ίσως και παραπάνω, χρήματα για να πάω σε ένα παιχνίδι επιβίωσης στην Καραϊβική. Διαψεύδω το ποσό, αλλά δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

«Κάθε μέρα που περνούσε, ήταν σαν 5 μέρες μαζί»

Στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Χατζηγεωργίου όπου μίλησε για για την εμπειρία του στο Survivor 5 αλλά και για την απόφασή του να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης με την θέλησή του.

Νιώθω ότι πέρασαν τρεις μήνες τουλάχιστον. Κάθε μέρα που περνούσε, ήταν σαν να περνούν 5-6 μέρες. Ήταν πολύ δύσκολο το Survivor. Το είπε και ο Γιώργος Λιανός ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα. Το κανονικό όμως Survivor είναι και έδω, στην κανονική ζωή.

Εγώ αυτό που δεν μπορούσα ήταν η συμβίωση. Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν ακριβώς το ριάλιτι, η συμβίωση με τους παίκτες και οι εντάσεις, Ο Βαλάντης είναι ένας έντονος χαρακτήρας, πολλές φορές ξεπερνάει τα όρια και οι καταστάσεις εκεί τον έκαναν να βγάλει μια πλευρά του εαυτού του, που ούτε και ο ίδιος θα ήθελε να βγάλει.

Με δυσκόλεψε πάρα πολύ η συμβίωση μαζί του. Εγώ νόμιζα ότι θα είμασταν πολύ περισσότερο λογικοί σε ορισμένα πράγματα. Τα νεύρα και τις φωνές δεν τα δικαιολογώ σε καμία περίπτωση, αλλά μου ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθώ με όλες αυτές τις κακουχίες. Δέχτηκα μια μεγάλη επίθεση, από τις πολλές που δεχόμουν καθημερινά και εκεί λύγισα.