Survivor 5: Όλοι οι Μαχητές εναντίον του Κατσαούνη - Το «σχέδιο εξόντωσης» για να τον βγάλουν εκτός

Ο κακός χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Όλοι οι Μαχητές εναντίον του Κατσαούνη - Το «σχέδιο εξόντωσης» για να τον βγάλουν εκτός

Όλοι σχεδόν οι Μαχητές έχουν ταχθεί εναντίον του Γιώργου Κατσαούνη, για αυτό και τον όρισαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor.

Ο ίδιος τόνισε στο αποψινό 31/1 επεισόδιο πως νιώθει αρκετά αδικημένος ενώ την ίδια στιγμή οι Μαχητές σχεδίαζαν πως να τον «εξοντώσουν» από το παιχνίδι. Ο Σπύρος που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία υποστήριξε πως δεν θα την αξιοποιήσει ατομικά αλλά συλλογικά για το καλό της ομάδας.

«Θέλω την βοήθειά σας από όλους. Ξεκάθαρα, ωραία κι όλοι μαζί. Να βγει κάποιος απέναντι στον Γιώργο και με αυτά που βλέπει ο κόσμος να φύγει. Πρέπει να φύγει. Δεν μπορώ να πάρω μια τέτοια ευθύνη μόνος μου παρά μόνο με συλλογική απόφαση. Θα χρησιμοποιήσω το κολιέ υπέρ όλης της εβδομάδας», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Σάββας βγήκε μπροστά και επέμενε να ψηφίσουν εκείνον για αποχώρηση, προκειμένου να λυθεί έτσι η κόντρα του με τον Γιώργο αλλά και να δουν πραγματικά τι υποστηρίζει το κοινό.

Το σχέδιο εξόντωσης των Μαχητών για τον Κατσαούνη στο Survivor 5

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με την Μυριέλλα; Ο λόγος που έριξε "άκυρο" στον Κατσαούνη

Μια αποκάλυψη έγινε στον αέρα του Πρωινού σχετικά με την συμπεριφορά της Μυριέλλας στο Survivor 5. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστός ο λόγος που η παίκτρια έκανε στροφή 180 μοιρών και ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες της και τους αντιπάλους της για την σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης, ένας παίκτης του παιχνιδιού της αποκάλυψε τι λένε για αυτή πίσω στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να έχει αναθεωρήσει.

«Ο Άρης Σοϊλέδης, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, είναι ο άνθρωπος που της μετέφερε το κλίμα εκτός παιχνιδιού, τι ακριβώς συμβαίνει. Ακούσαμε την Μυριέλλα να λέει ότι «οι συμπαίκτριές μου θεωρούν ότι έχει μονοπωλήσει τους τηλεθεατές ο έρωτάς μου», μια πληροφορία που δεν μπορεί να γνωρίζει κάποιος ο οποίος βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι. Ο Άρης Σοϊλέδης τής είπε ποιους παίκτες συμπαθεί το κοινό και ποιους όχι. Κι έτσι βλέπουμε τη μεταστροφή της συμπεριφοράς της Μυριέλλας», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.