Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Με σκορ 10-3!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας έπαιξαν στο αποψινό (31/1) επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Λίγο λοιπόν μετά το σχέδιο εξόντωσης των Μαχητών προκειμένου να διώξουν τον Γιώργο Κατσαούνη, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει και απόψε με σκορ 10-3 ήταν οι Διάσημοι, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Η νίκη των Διάσημων στο Survivor 5

Spoiler: Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Απόψε λοιπόν, η Μπλε ομάδα θα βρεθεί για ακόμα μία φορά σε δύσκολη θέση καθώς θα χάσει και πάλι την ασυλία και έτσι θα αναγκαστεί να μπει και πάλι σε διαδικασία ψηφοφορίας.

Χθες είδαμε πως την ατομική ασυλία την κέρδισε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος απόψε (31/1) θα έχει την ευκαιρία να δώσει από τη μεριά του έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε μέχρι τώρα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση δε θα είναι άλλοι από τον Σάββα Κάλφα και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη. Επειδή ωστόσο είναι νωρίς και η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο δεν μας τα λέει και πολύ καθαρά, μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr μέχρι αργά το απόγευμα προκειμένου να σας πούμε με σιγουριά ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι.