Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το Sport Game

Με σκορ 10-2!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το Sport Game

Μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος για το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5, Διάσημοι και Μαχητές συγκεντρώθηκαν ξανά για να αγωνιστούν αυτή τη φορά για το Sport Game.

Όλοι οι παίκτες φόρεσαν τα αθλητικά τους και έπαιξαν handball με την ομάδα που θα έφτανε πρώτη στους δέκα πόντους να είναι η νικήτρια.

Τελικά, η μέρα ήταν αρκετά υπέρ των Διάσημων, μιας και αναδείχθηκαν ξανά νικητές, με σκορ μάλιστα 10-2 και πρόκειται να απολαύσουν από 2 hot dog ο καθένας μαζί με τηγανιτές πατάτες!

Η νίκη των Διάσημων στο Sport Game

ΟΡΙΣΤΙΚΌ με ανατροπάρα! Αυτός φεύγει τελικά

Σήμερα 1/2 επικρατεί ένα αλαλούμ τα spoils του Survivor, πως να μην συμβεί αυτό άλλωστε; Είδε ο Ατζούν ότι έπεσαν τα νούμερα και σου λέει κάτσε πρέπει κάτι να κάνουμε! Το Youweekly.gr, όμως, έχει τον τρόπο και σας μεταφέρει τα σωστά ότι κι αν συμβεί!

Όπως γνωρίζετε ήδη οι προτεινόμενοι είναι Κατσαούνης, Άσπα και Ανδρέας!

Ο παίκτης που ξέραμε εξαρχής πως μπορεί να κοιμάται ήρεμος τα βράδια γιατί έχει κοινό πίσω του και δεν παίζει να φύγει - ακόμα τουλάχιστον - είναι ο Κατσαούνης.

Οι πρώτες πληροφορίες, τις οποίες σας μεταφέραμε στο Youweekly.gr από πολύ νωρίς σήμερα, ήθελαν ως τον πιο αδύναμο κρίκο τον Ανδρέα κάτι που τελικά όμως δεν ισχύει!

Ο άνθρωπός μας μας ενημέρωσε πριν από λίγα λεπτά πως αυτός που τελικά φεύγει είναι γυναίκα και συγκεκριμένα η Άσπα!