Survivor 5: «Είναι ντροπή» - «Ο Κώστας Πηλαδάκης στεναχωρήθηκε με όσα έγιναν με την Ναυσικά»

«Η Βρισηίδα έκανε επίθεση σε όλους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Είναι ντροπή» - «Ο Κώστας Πηλαδάκης στεναχωρήθηκε με όσα έγιναν με την Ναυσικά»

Το χθεσινό επεισόδιο στο Survivor 5 είχε καταιγιστικές εξελίξεις καθώς είδαμε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να είναι άκρως εξοργισμένη μετά από τον τσακωμό που είχε με την συμπαίκτριά της, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Έτσι, μέσα από την εκπομπή «Love it», η Μαρία Καλάβρια η οποία είναι στενή φίλη με το γνωστό μοντέλο μίλησε για την συμπεριφορά της αγαπημένης της φίλης αλλά και για την αντίδραση που είχε ο σύντροφός της, Κωστής Πηλαδάκης.

Η αντίδραση του Κωστή Πηλαδάκη για την Ναυσική Παναγιωτακοπούλου

«Ήταν δικαιολογημένη έκρηξη της Ναυσικάς, από όσο είδα και στη συνέντευξη που έδωσε είχε μαζέψει πάρα πολλά πράγματα. Επειδή την ξέρω πολύ καλά, η Ναυσικά δεν χαρίζεται, σε κάποια άτομα κρατάει την ψυχραιμία της αλλά υπάρχει και ένα όριο. Ακόμη και τώρα το αντιμετωπίζει ψύχραιμα, ενώ η Βρισηίδα είναι κουραστική.

Είναι ντροπή! Το τι κάνει η Ναυσικά είναι δικαίωμά της. Από την άλλη τη θαυμάζω γιατί το να κρατηθεί τόσο πολύ και να μην της κάνει επίθεση είναι άξια για μένα. Η Βρισηίδα έκανε επίθεση σε όλους.

Εννοείται το συζητήσαμε με τον σύντροφό της. Ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ένας άνθρωπος άλλου επιπέδου, δεν θα καθίσει να ασχοληθεί με πράγματα που λέει ο καθένας και η καθεμία. Είναι αρκετά στεναχωρημένος με το θέμα της Ναυσικάς, γιατί ξέρει ότι αυτά τα πράγματα την ενοχλούν. Αλλά όλο αυτό το πράγμα είναι μέσα στο παιχνίδι, πάντα θα υπάρχει ο αντίλογος»

Αυτά είναι τα χυδαία λόγια που είπε η Βρισηίδα για την Ναυσικά στην Μυριέλλα

Οι εξελίξεις στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5 ήταν για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές καθώς η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποφάσισε να αναφέρει χαρακτηριστικά τα λόγια που της είχε πει η Βρισηίδα Ανδριώτου για την ίδια στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν λίγο πριν ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 8/02 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» όπου αποκάλυψαν μεταξύ άλλων τα λόγια που είχε πει η Βρισηίδα με αποτέλεσμα να ενοχλήσουν έντονα την Ναυσικά καθώς όπως φαίνεται οι ισορροπίες στο νησί των Διασήμων να έχουν αλλάξει για τα καλά.

«Τι δουλειά έχει εδώ μέσα μια … πολυτελείας στο Survivor. Εγώ ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει με το σπαθί μου και όχι με το …», φέρεται να είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.