Survivor 5: «Με ξένισε» - Η σπόντα της Έλενας Κώνστα για την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

«Για εμένα το αναπάντεχο δεν είναι ότι ο Λάμπρος ανταπεξήλθε αγωνιστικά αλλά ότι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Με ξένισε» - Η σπόντα της Έλενας Κώνστα για την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10/2 η Έλενα Κώνστα, με αφορμή την αποχώρηση του πρώην συντρόφου της, Λάμπρου Κωνσταντάρα από το Survivor 5.

Οι δηλώσεις της Έλενας Κώνστα για την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα από το Survivor 5

«Για εμένα το αναπάντεχο δεν είναι ότι ο Λάμπρος ανταπεξήλθε αγωνιστικά αλλά ότι τα κατάφερε στο βιοποριστικό, ότι μπόρεσε με την κακουχία, με το να συνυπάρχει όλη την ώρα με άλλους. Το ότι φορούσε ένα μπλουζάκι 1,5 μήνα.

Περίμενα ότι θα είναι η ήσυχη δύναμη γιατί δεν φωνάζει ποτέ. Για να φτάσει στο σημείο να φωνάξει αυτό πίστευε ότι θα φέρει ισορροπία. Δεν ξέρω αν τώρα με θέλει ο Ατζούν», σχολίασε χαρακτηριστικά η Έλενα.

«Φίλε Λάμπρο με έβριζες, έλεγες...» - Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του Κωνσταντάρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό 9/2 επεισόδιο του Survivor 5. Μπορεί κανείς να μην περίμενε πως θα ακουστεί το όνομα του και να σοκαρίστηκαν, ωστόσο, η ψηφοφορία ήταν ξεκάθαρη με τον δημοσιογράφο να συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν, ο οποίος είναι φανατικός τηλεθεατής του ριάλιτι επιβίωσης, θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για την αποχώρηση του. Αφορμή στάθηκαν οι αναρτήσεις που έκανε ο δημοσιογράφος για τον περσινό κύκλο, όπου σύμφωνα με τον τραγουδιστή "έσταζαν" φαρμάκι.

«Φίλε Λάμπρο, εσύ με έβριζες, έλεγες τα χειρότερα, οι ιστορίες σου στο Instagram έσταζαν φαρμάκι, αλλά ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ελπίζω τώρα να καταλάβεις τι περάσαμε και εγώ και ο @alexispappas που μας κατηγορούσες. Καλή συνέχεια καλή επιστροφή και πολλά φιλιά από όλο το fun club του Ντάφυ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του Κωνσταντάρα από το Survivor 5