Survivor 5: Η Αθηνά "πετσόκοψε" την Μυριέλλα - «Για τον John μας έλεγε ότι...»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση της ήταν αποκαλυπτικές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Αθηνά

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 9/2 η Αθηνά Ευμορφιάδη αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 5, καθώς όπως είπε της έλειπε η οικογένεια της και περισσότερο η κορούλα της. Μην ξεχνάμε πως όταν την είδε στο έπαθλο επικοινωνίας σπάραξε στο κλάματα.

Λίγο λοιπόν μετά την αποχώρηση της έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Love It, μιλώντας για τα όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι, αλλά και για τα όσα απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Ένα από αυτά είναι η σχέση Μυριέλλας - Κατσαούνη - John.

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας μετά την αποχώρηση της από το Survivor 5

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Σήμερα απελευθερώθηκα. Το Surivor είναι ένα χρυσό κλουβί, που δε ξέρεις αν θες να μείνεις ή να φύγεις. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκεφτεί πως όσο πέρναγε ο καιρός θα ένιωθα ενοχικά. Δεν πίστευα πως το συναισθηματικό κομμάτι θα είναι αυτό που θα με κυριέψει.

Η αντίδραση της Ευρυδίκης ήταν αληθινή. Δεν ήξερα τι να διαχειριστώ. Την Ευρυδίκη; Το ότι επιτέλους επιστρέφω σπίτι μου; Η Ευρυδίκη ήταν συγκλονιστική. Το κεφάλι μου εκείνη την ώρα κόντευε να σπάσει. Με παρακαλούσε να μείνω. Είχε γίνει μια συζήτηση και της είχα πει πως αν με κρατήσει ο κόσμος, θα βάλω τα δυνατά μου να ξεπεράσω το συναίσθημά μου. Η πρόταση του Γιώργου Λιανού μου έδωσε το πράσινο φως να πάω στο παιδί μου. Δεν είχα να σκεφτώ κάτι άλλο. Πίστευα πως ο κόσμος θα με στηρίξει. Είχα πει στην Ευρυδίκη ότι υπάρχει πιθανότητα να έχουμε διπλή αποχώρηση. Πίστευα πως θα φύγει η Μυριέλλα ή ο Λάμπρος.

Η Μυριέλλα δε με ενοχλούσε με ποιον μιλάει από τη Μπλε ομάδα. Η συγκεκριμένη κοπέλα με έκανε να βγω από τα ρούχα μου πάρα πολλές φορές. Της μίλησα σαν να ήμουν η μάνα της εκτός κάμερας. Δέχτηκε όσα της είπα. Εμείς στην αρχή καταλάβαμε πως έχει μπει στρατηγικά και ήθελε να τα πηγαίνει καλά με όλους. Τον τελευταίο καιρό είχε ηρεμήσει. Τώρα μας λέει πάλι πως τέλειωσε για αυτή ο Κατσαούνης. Στην ένωση δε ξέρω τι θα γίνει. Για τον John μας έλεγε ότι έχει άνθρωπο εκεί έξω που είναι η σχέση της», είπε, μεταξύ άλλων, η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Η Αθηνά δεν έφυγε οικειοθελώς, την έδιωξε η παραγωγή! Όλο το παρασκήνιο

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως η Αθηνά ήθελε να φύγει! Το είχε ξεκαθαρίσει εξ' αρχής γι' αυτό και είχε ζητήσει από τον κόσμο να μην την ψηφίσει να παραμείνει στο Survivor! Ωστόσο δεν ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει! Ήθελε να φύγει με το κεφάλι ψηλά, όπως και έφυγε!

Τι θέλουμε να πούμε; Η παραγωγή είχε καταλάβει πως η Αθηνά ήταν στα όριά της! Της είχε λείψει η κόρη της και ήθελε να επιστρέψει κοντά της! Ωστόσο δεν παραιτήθηκε. Όμως στο προσκήνιο υπήρχε... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr