Survivor 5: Η ''κωλοτούμπα'' του Σάββα που δεν πέρασε απαρατήρητη από την Ασημίνα

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η ''κωλοτούμπα'' του Σάββα που δεν πέρασε απαρατήρητη από την Ασημίνα

Μετά την ήττα των Μαχητών στο αποψινό 13/2 επεισόδιο του Survivor 5, ο Σάββας Κάλφας ήταν αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία και θα υποδείξει κάποιον συμπαίκτη του προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού. Στον λόγο που έβγαλε μετά την νίκη του ο ίδιος θέλησε να ζητήσει συγνώμη από την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την οποία είχε ψηφίσει την προηγούμενη φορά κα, όπως είπε, ήταν λάθος του.

Λίγο αργότερα, όταν επέστρεψαν στην παραλία και στα πρόχειρα καταλύματα, η Ασημίνα εκμυστηρεύτηκε πως μετά από την νίκη του Σάββα, της έδωσε το χέρι του και της είπε ότι είναι ασφαλής, ενώ μάλιστα τόνισε ότι τη θεωρεί μια πολύ καλή παίκτρια. Το γεγονός αυτό της έκανε εντύπωση, καθώς ξαφνικά και για έναν περίεργο λόγο, ο κλινικός ψυχολόγος γύρισε την περίφημη ''μπιφτέκα''.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας για τον Σάββα στο Survivor 5

Ο Γιώργος Κατσαούνης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήρθαν πολύ κοντά

Για τα καλά φαίνεται πως έχει αφήσει στο παρελθόν του ο Γιώργος Κατσαούνης την Μυριέλλα Κουρεντή, αφού στο χθεσινό 12/2 επεισόδιο του Survivor 5, τον είδαμε να έρχεται σε τρυφερά ενσταντανέ με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η παίκτρια των Μαχητών σαν να ξέχασε αυτά τα οποία είχε πει πρόσφατα για τον Τσακατσούκα, καθώς δήλωσε πως περνάει καλά μαζί του και, μάλιστα την κάνει να γελάει.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν τους είδαμε όχι μόνο να κρατιούνται χέρι χέρι αλλά το βράδυ λίγο πριν κοιμηθούν ο Κατσαούνης αγκάλιασε την Ασημίνα και της διηγήθηκε παραμύθια για να μπορέσει να κοιμηθεί.