Survivor 5: Το ''γλέντι'' που έστησε το Twitter στην Πελαγία Καζολέα - «Βούλωσε το...»

Τα επικά σχόλια

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Το ''γλέντι'' που έστησε το Twitter στην Πελαγία Καζολέα - «Βούλωσε το...»

Κάθε μέρα οι χρήστες του Twitter βρίσκονται στις επάλξεις για να σχολιάσουν πρώτοι τα δρώμενα του Survivor 5, όπως εκείνοι τα παρακολουθούν. Στο αποψινό 14/2 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, στην πλατφόρμα, κατακεραυνώθηκε η Πελαγία Καζολέα, η οποία τα έχει ''βάλει'' από χθες με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, συζητώντας μάλιστα με τις κολλητές της από την μπλε ομάδα πως θα μπορούσαν να στήσουν την ψηφοφορία εναντίον του, κάτι που τελικά κατάφεραν.

Η παίκτρια των Μαχητών, μάλιστα, χαρακτήρισε τον παίκτη αργό και αγχώδη κάτι που τιτίβιζαν αργότερα και οι φίλες της στην διάρκεια της ψηφοφορίας. Απόψε, η Πελαγία είπε για τον συμπαίκτη της: «Το σκεπτικό μου χθες να βγάλουμε με χειρουργικές κινήσεις υποψήφιο τον Ανδρέα, επιβεβαιώθηκε γιατί φάνηκε ότι υπήρχε σχέδιο ο Σάββας να δώσει με την ατομική ασυλία τον Σπύρο και από την κάλπη να βγω εγώ, αλλά τους το χαλάσαμε όλο αυτό», και πρόσθεσε:

«Ο Ανδρέας τραγικός. Άλλη μια φορά με το που γυρίσαμε, αλλά και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ζήτησε τον λόγο που είναι πάλι υποψήφιος, αναλύοντας όλα τα στατιστικά του, όπως είχε κάνει και την περασμένη φορά», εξοργίζοντας το Twitter.

Εμείς, όπως πάντα, έχουμε συγκεντρώσει τα πιο επικά σχόλια που έκαναν οι χρήστες και φανατικοί του Survivor 5 και θα σας τα παρουσιάσουμε.

''Πήρε'' φωτιά το Twitter με την Πελαγία Καζολέα στο Survivor 5

Οι δηλώσεις του συντρόφου της Πελαγίας Καζολέα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (20/1) ο Γιώργος Καβακάκης, ο σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα, ο οποίος έδειξε τη στήριξή του στην αγαπημένη του ενώ ρωτήθηκε και για το αν θα τον δούμε στο Survivor 5 όπως έχει ακουστεί.

«Στηρίζω την Πελαγία είναι κοπέλα μου να μην την στηρίξω; Η Πελαγία θέλει λίγο χρόνο ακόμα νομίζω, όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Νομίζω ότι σιγά σιγά εξοικειώνεται», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, στην ερώτηση για το αν θα πάει ο ίδιος στο Survivor 5, δήλωσε: Παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».