Survivor 5 spoiler 16/2: ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Μαρτίκας, Καζολέα ή Ματθαιακάκης;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 16/2: ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Ημέρα χαράς σήμερα στο Survivor αφού οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας (δείτε εδώ ποιος κερδίζει), αύριο όμως κάποιος θα φύγει με σκυμμένο το κεφάλι! Τετάρτη 16/2, κι όπως κάθε Τετάρτη έτσι κι αυτή που μας έρχεται θα έχουμε αποχώρηση!

Στον τάκο έχουν βγει τρία άτομα από τους Μαχητές αφού δεν έχουν σταυρώσει νίκη τον τελευταίο καιρό. Στην πρώτη χαμένη ασυλία, της Κυριακής, οι Μπλε ψήφισαν τον Ανδρέα ενώ την Δευτέρα, στην δεύτερη χαμένη ασυλία, από την ψηφοφορία βγήκε επεισοδιακά η Καζολέα ενώ ο Σάββας που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία έριξε στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Βρίσκεται ήδη εκτός Survivor

Ο Ανδρέας έχει ξανά τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού κι έχει δείξει πως έχει μια άλφα δυναμική. Το ίδιο και ο Σπύρος. Όλοι θυμόμαστε πως είχε μπει μπροστά μια στιγμή στο παιχνίδι βάζοντας τα με μεγάλα ονόματα (ακόμα και με διάσημους) και είχε καταφέρει να διώξει την Σπανού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που δεν τα κατάφερε είναι η Πελαγία Καζολέα που δεν είχε δημιουργήσει και το κατάλληλο κλίμα γύρω από το όνομά της.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils