Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Με σκορ 10-5

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο αποψινό 15/2 επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους πρώτους σε περίπτωση νίκης να δέχονται μηνύματα από τους τηλεθεατές και με τους δεύτερους μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Και οι 2 ομάδες συγκινήθηκαν λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού ενώ μάλιστα εκτός από την επικοινωνία θα έτρωγε ο καθένας και από μια πίτσα.

Τελικά, το παιχνίδι τελείωσε με τους Διάσημους να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας, σημειώνοντας μάλιστα το σκορ 10-5, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

Η νίκη των Διάσημων στο Survivor 5

Spoiler 16/2: ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Τετάρτη 16/2, κι όπως κάθε Τετάρτη έτσι κι αυτή που μας έρχεται θα έχουμε αποχώρηση!

Στον τάκο έχουν βγει τρία άτομα από τους Μαχητές αφού δεν έχουν σταυρώσει νίκη τον τελευταίο καιρό. Στην πρώτη χαμένη ασυλία, της Κυριακής, οι Μπλε ψήφισαν τον Ανδρέα ενώ την Δευτέρα, στην δεύτερη χαμένη ασυλία, από την ψηφοφορία βγήκε επεισοδιακά η Καζολέα ενώ ο Σάββας που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία έριξε στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Ανδρέας έχει ξανά τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού κι έχει δείξει πως έχει μια άλφα δυναμική. Το ίδιο και ο Σπύρος. Όλοι θυμόμαστε πως είχε μπει μπροστά μια στιγμή στο παιχνίδι βάζοντας τα με μεγάλα ονόματα (ακόμα και με διάσημους) και είχε καταφέρει να διώξει την Σπανού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που δεν τα κατάφερε είναι η Πελαγία Καζολέα που δεν είχε δημιουργήσει και το κατάλληλο κλίμα γύρω από το όνομά της.