Survivor 5: Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Σπύρο - "Δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου αυτές τις τρεις κοπέλες"

Αρκετά ενοχλημένος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Σπύρο -

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στην ομάδα των Μαχητών. Οι δύο παίκτες που έχουν κυριολεκτικά "σκοτωθεί" είναι ο Σπύρος και η Ασημίνα, με τους δύο τους να ξεσπούν άσχημα στο αποψινό 16/2 επεισόδιο του Survivor 5.

Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες της ομάδας των Μαχητών μετά την ήττα τους στο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας ξέσπασαν σε κλάματα και σε φωνές, με την Ασημίνα να ουρλιάζει και να χαρακτηριζεί τον Σπύρο καραγκιόζη, τονίζοντας πως αν δεν φύγει δεν πρόκειται ποτέ να σταυρώσουν νίκη.

Μετά το ξέσπασμά της, ο Σπύρος φάνηκε αρκετά ενοχλημένος και εκνευρισμένος, διαψεύδοντας στην κάμερα όλους τους ισχυρισμούς της, λέγοντας μάλιστα ότι δεν θέλει ποτέ να ξανά δει στην ζωή του την Ασημίνα, την Πελαγία αλλά και την Σοφιάννα.

Το ξέσπασμα του Σπύρου κατά την Ασημίνας στο Survivor 5

Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor

Ημέρα χαράς σήμερα στο Survivor αφού οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας, αύριο όμως κάποιος θα φύγει με σκυμμένο το κεφάλι! Τετάρτη 16/2, κι όπως κάθε Τετάρτη έτσι κι αυτή που μας έρχεται θα έχουμε αποχώρηση!

Στον τάκο έχουν βγει τρία άτομα από τους Μαχητές αφού δεν έχουν σταυρώσει νίκη τον τελευταίο καιρό. Στην πρώτη χαμένη ασυλία, της Κυριακής, οι Μπλε ψήφισαν τον Ανδρέα ενώ την Δευτέρα, στην δεύτερη χαμένη ασυλία, από την ψηφοφορία βγήκε επεισοδιακά η Καζολέα ενώ ο Σάββας που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία έριξε στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Ανδρέας έχει ξανά τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού κι έχει δείξει πως έχει μια άλφα δυναμική. Το ίδιο και ο Σπύρος. Όλοι θυμόμαστε πως είχε μπει μπροστά μια στιγμή στο παιχνίδι βάζοντας τα με μεγάλα ονόματα (ακόμα και με διάσημους) και είχε καταφέρει να διώξει την Σπανού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που δεν τα κατάφερε είναι η Πελαγία Καζολέα που δεν είχε δημιουργήσει και το κατάλληλο κλίμα γύρω από το όνομά της.