Survivor 5: Η άγνωστη σχέση που ενώνει τον Σάκη Αρσενίου με την πρώην Μαχήτρια, Νικολέτα Μαυρίδη

Από που γνωρίζονται;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η άγνωστη σχέση που ενώνει τον Σάκη Αρσενίου με την πρώην Μαχήτρια, Νικολέτα Μαυρίδη

Το Survivor αναμφίβολα όσα χρόνια έχει προβληθεί στην Ελληνική τηλεόραση έχει απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς άσκοπα δεν λέγεται το παιχνίδι των ανατροπών -Δείτε εδώ ποιος αποχωρεί απόψε. Μάλιστα, στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης είδαμε πριν από λίγες ημέρες να "εισβάλει" και ο Σάκης Αρσενίου στην ομάδα των Διασήμων.

Ωστόσο ποια είναι η άγνωστη σχέση που τον ενώνει με την πρώην παίκτρια, Νικολέτα Μαυρίδη; Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος το 2013 συμμετείχε στο χορευτικό σόου Dancing With the Stars. Εκεί, η παρτενέρ του ήταν η Νικολέτα Μαυρίδη. Οι δυο τους είχαν προλάβει να χορέψουν μαζί μόλις τρεις φορές, καθώς αποχώρησαν στο 3ο live του διαγωνισμού.

Δείτε τον Αρσενίου και την Μαυρίδη να χορεύουν μαζί στο Dancing With The Stars

Η πραγματική ηλικία και η καταγωγή του νέου παίκτη του Survivor 5

Ο Σάκης Αρσενίου γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1987 στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Αρχικά ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, ενώ αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, όταν σε μια οντισιόν ανακάλυψαν την εξαιρετική του φωνή. Έτσι, δεν άργησε να κάνει την εμφανιστεί του σε μικρά νυχτερινά κέντρα και πίστες της συμπρωτεύουσας, αλλά και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας.

Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να κατηφορίσει για πρώτη φορά προς Αθήνα μεριά. Εκεί, έκλεισε αμέσως συμφωνία με το Caramela, όπου ξεκίνησε να τραγουδά.

Ο ενθουσιασμός και η ζωντάνια που τον διακατέχει πάνω στην πίστα, κάνουν τον Σάκη Αρσενίου να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Η σεζόν 2008-2009 θα τον βρει και πάλι στο μαγαζί της λεωφόρου Συγγρού .

To 2015 Ξεκινά μια νέα περίοδος με ολοκαίνουριο single που του εμπιστεύτηκαν ο Βασίλης Καρράς με τον Γβριήλ Γαβριήλογλου με τίτλο “Μια πληγή”. Από αρχές Μαρτίου εμφανίζεται στο πλευρό του Σταματη Γονιδη στο FRANGELICO. Ένα ολοκαίνουριο single ξεκινάει στα ραδιόφωνα με τίτλο “Αδειοι αναπτήρες” και αυτό με την υπογραφή του Βασίλη Καρρά με του Γαβριήλ Γαβριήλογλου.