Survivor 5: Έξαλλη η Ασημίνα εναντίον του Μαρτίκα - «Πρέπει να αποχωρήσει»

"Κόλαφος" η παίκτρια των Μαχητών

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Έξαλλη η Ασημίνα εναντίον του Μαρτίκα - «Πρέπει να αποχωρήσει»

Οι ισορροπίες στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor 5 έχουν αλλάξει για τα καλά μετά από τις σερί νίκες. Όπως φαίνεται κανένας από τους παίκτες δεν έχει πλέον αντοχές καθώς έχουν μέρες ολόκληρες που δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν κάποιο πολυπόθητο έπαθλο προκειμένου να τους τονώσει το ηθικό.

Μάλιστα, η Ασημίνα είναι μια από τις παίκτριες που έχει ξεσπάσει φανερά αρκετές φορές μετά από τις συνεχόμενες ήττες τους. Ωστόσο, η αντιπάθεια που θρέφει για τον Σπύρο Μαρτίκα δεν μπορεί να κρυφτεί μιας και την τελευταία φορά την είδαμε να τον αποκαλεί χαρακτηριστικά "καραγκιόζη».

Μάλιστα, στην κάμερα του ριάλιτι δεν δίστασε να δηλώσει πως ο Μαρτίκας έκανε τον κύκλο του και είναι ώρα να αποχωρήσει. Άραγε αναμένεται να την δούμε σύντομα να ξεσπά ξανά εναντίον του;

Οι δηλώσεις της Ασημίνας στο Survivor 5 κατά του Σπύρου Μαρτίκα

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε

Σας έχουμε πει από νωρίς το πρωί της Τρίτης ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε 16/2 από το Survivor (δείτε εδώ) οπότε το μόνο που μένει είναι να σας δώσουμε το spoil για την ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα!

Έπαθλο φαγητού σήμερα και οι Μαχητές το έχουν ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Δεν θυμάμαι πότε έφαγαν τελευταία φορά. Θα πάθουν τίποτα με τόσες σερί ήττες. Δεν πήραν ανάσα αυτή την εβδομάδα. Τα έχασα όλα: και φαγητό και ασυλία και επικοινωνία. Σήμερα το βράδυ είναι η ευκαιρία τους.

Η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία της ομάδας γενικά δεν είναι καθόλου καλή. Τα πηγαδάκια που έχουν δημιουργηθεί σε συνδυασμό με τις εντάσεις δεν φέρουν καθόλου καλά αποτελέσματα στο γενικό σύνολο της ομάδας.

Η πείνα τους τους έχει κυριεύσει και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των αγωνισμάτων.. Ποιος θα ξεχάσει το ξέσπασμα της Ασημίνας που φώναζε "πεινάω";.

Τέλος πάντων, για να μην μακρηγορώ απόψε ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ θα φάνε οι Μπλε! Δεν είναι ότι είμαι με κάποια συγκεκριμένη ομάδα, ούτε καν, αλλά θα γλιτώσουν το νοσοκομείο. Τόσες μέρες αφάγωτοι τους λυπάται η ψυχή μου... Μαχητές, λοιπόν, απόψε! Έτσι ξέρω - μέχρι στιγμής, ώρα 08:32 το πρωί -, έτσι σας λέω! Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω με update, αν και δεν νομίζω...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils