Survivor 5: «Με θεωρούν υποδεέστερο» - Έντονο ξέσπασμα από τον Τάκη κατά των Διάσημων

«Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτούς»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Με θεωρούν υποδεέστερο» - Έντονο ξέσπασμα από τον Τάκη κατά των Διάσημων

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε στο αποψινό 20/2 επεισόδιο του Survivor 5 ο Τάκης Καραγκούνιας, με αφορμή μερικές συμπεριφορές της ομάδας του, δηλαδή των Διάσημων.

Λίγο λοιπόν μετά τον τσακωμό του με τον Σάκη, ο ίδιος θεωρεί ότι οι Διάσημοι τον θεωρούν υποδεέστερο για αυτό και δεν τον εμπιστεύονται.

«Σήμερα πάω να αγωνιστώ στον πρώτο αγώνα ασυλίας. Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και στον πρώτο αγώνα όπου εγώ θα μπορώ να ψηφιστώ από τους συμπαίκτες μου αν κρίνουν αυτοί. Εγώ εκτιμώ ότι είμαι πολύ δυνατό μέλος, φέρνω νίκες και δείχνω ότι είμαι ικανός να ανταπεξέλθω.

Τώρα αν οι συμπαίκτες μου αποφασίσουν να με βγάλουν υποψήφιο, θεωρώ ότι αυτό θα είναι μειονέκτημα για την ομάδα. Ίσως υπάρχουν κάποιες στρατηγικές. Οι σχέσεις μου με την ομάδα πλέον, κάθε μέρα που περνάει, είναι λίγο ομαλές αλλά ακόμα δείχνουν ότι δεν με εμπιστεύονται. Μένω αμέτοχος από όλες τις συζητήσεις, ενώ προσφέρω σε όλα. Δεν μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που βλέπω. Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ντόμπρος άνθρωπος. Κάνω υπομονή! Την οργή μου την κάνω πάθος και συνεχίζω.

Δεν μου δίνουν την απαραίτητη σημασία γιατί δεν με εμπιστεύονται. Έχω έρθει σε μια ομάδα που είναι διάσημοι, εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτούς. Με θεωρούν υποδεέστερο αλλά θα δείξω στο μέλλον ότι είμαστε ίσοι προς ίσοι μέσα στο παιχνίδι», είπε ενοχλημένος.

Το ξέσπασμα του Τάκη για τους Διάσημους στο Survivor 5

Ο απίστευτος τραυματισμός που είχε πριν μερικές μέρες

Για την δεύτερη ασυλία πάλεψαν στις 14/2 Μαχητές και Διάσημοι, στο Survivor 5. Το αγώνισμα ήταν δύσκολο και απαιτούσε αρκετή συγκέντρωση αλλά και ισορροπία κάτι το οποίο δεν είχε προβλέψει και πολύ, όπως φάνηκε, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο νέος παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Καθώς αγωνιζόταν, λοιπόν, εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα, σε ένα αγώνισμα που σε εμάς τους τηλεθεατές είναι αρκετά γνώριμο, σε μία λάθος κίνηση, παραπάτησε και έπεσε από την δοκό ισορροπίας χτυπώντας πολύ άσχημα το χέρι του.

Ο Τάκης Καραγκούνιας βγήκε αμέσως από τον στίβο μάχης αφού το χέρι του είχε σχεδόν παραμορφωθεί από την τριβή που είχε με το ξύλινο δοκάρι και μεταφέρθηκε στο ιατρικό προσωπικό για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα. Οι διάσημοι, μάλιστα, για λίγο ξέσπασαν εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα, καθώς τον έσπρωξε όπως είπαν, όμως ο τραυματισμός έγινε εκτός αγώνα και έτσι δεν συνεχίστηκε η ένταση ανάμεσα στις ομάδες.