Survivor 5: Η πρώτη ανάρτηση της Πελαγίας Καζολέα μετά την αποχώρησή της

«Ως γυναίκα παίκτρια θέλω να τονίσω...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Η πρώτη ανάρτηση της Πελαγίας Καζολέα μετά την αποχώρησή της

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Survivor 5 (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξή της), η Πελαγία Καζολέα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή αλλά φοβούνται.

Η ανάρτηση της Πελαγίας Καζολέα

«Survivor!! Ένα αναπάντεχο ταξίδι ζωής μόλις τελείωσε!

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που με υποστηρίξατε, που ταυτιστήκατε, που θυμώσατε, που γελάσετε, που βγάλατε οποιοδήποτε συναίσθημα!

Επέστρεψα χαρούμενη & υπερήφανη μη έχοντας αλλοιώσει το χαρακτήρα μου.

Ως γυναίκα παίκτρια του δυσκολότερου παιχνιδιού επιβίωσης θέλω να τονίσω σε ΟΛΕΣ εσάς να πιστεύετε στην δυναμη σας γιατί μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε οποιοδήποτε δύσκολη συνθήκη & να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας κάνει να νιώσετε λιγότερο ικανή -χρήσιμη.

Για μένα η αξία και η πραγματική νίκη ταυτίζετε με την αξιοπρεπή αποχώρηση. Τα καλύτερα έρχονται», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτησή της.

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση

«Όταν μπήκαν οι νέοι παίκτες και μου είπαν ότι είχα καλή εικόνα έξω, πυροδότησαν τον πόλεμο προς το πρόσωπό μου. Γι’ αυτό είπα ότι νίκησε η διπροσωπία από τον Σπύρο και κάποιους άλλους.

Ο Σάββας είναι χειραγωγίσιμος. Αυτοί οι δύο κίνησαν τα νήματα εναντίον μου.

Ο Σπύρος είχε μια ζωή το ψώνιο να φανεί, γι’ αυτό συμμετείχε στο Survivor. Έχει έντονες τάσεις επιδειξιομανίας, από την αρχή μας έλεγε για τις επιχειρήσεις του, πόσα λεφτά βγάζει, τις φιλανθρωπίες που κάνει διαρκώς. Τον θεωρώ αδίστακτο άνθρωπο.
Ήταν διαβασμένος. Δεν θέλω καμία επαφή μαζί του ούτε μετά το παιχνίδι.

Έχει μια στρατηγική, τους έπιανε όλους off camera, οπότε έσκαγε ένα αποτέλεσμα μια βδομάδα μετά που ο τηλεθεατής δεν μπορούσε να δει πώς προέκυψε και τα έκανε όλα υπογείως» είπε.

«Άδειασε» όμως και τη φίλη της, την Ασημίνα:

«Χαρακτηρισμοί όπως “Καραγκιόζης” είναι άσχημοι. Δεν είναι ωραία η εικόνα της Ασημίνας να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο».

«Βρέθηκα σε μια συζήτηση κατά λάθος ότι υπήρχε σχέδιο να ψηφιστώ εγώ. Και είπα να κάνουμε το δικό μας σχέδιο να ψηφίσουμε τον Ανδρέα για να δούμε ποιο θα πιάσει.

Δεν νομίζω ότι όλο αυτό με τον Αντρέα μου στοίχισε την παραμονή μου στο Survivor.

Είναι ένας άνθρωπος πολύ γκρινιάρης. Του στοίχισε πάρα πολύ που δεν ήταν από τους πρώτους στα στατιστικά. Έβγαζε μια έντονη ζήλια» είπε.

«Ο Κατσαούνης βγήκε φταίχτης κατά λάθος, δεν είναι τόσο πονηρεμένος. Μπορεί να υποπέσει σε κάποιο λάθος πάλι.

Θεωρώ ότι τα συναισθήματά του για τη Μυριέλλα ήταν αληθινά, από την πλευρά της όχι» είπε.

«Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ της Ασημίνας και του Κατσαούνη. Η Ασημίνα έχει σοβαρό δεσμό έξω από το παιχνίδι» διαβεβαίωσε.
«Είχα κάνει μια αισθητική επέμβαση στο στέρνο και με δυσκόλεψε στα αγωνίσματα. Δεν είχα στο πρόγραμμα το Survivor. Με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών συμμετείχα».