Survivor 5: Ανοιχτοχέρης ο σύντροφος της Πελαγίας, Γιώργος Καβακάκης! Της έκανε δώρο αυτοκίνητο

Βίντεο από το καινούργιο της αμάξι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ανοιχτοχέρης ο σύντροφος της Πελαγίας, Γιώργος Καβακάκης! Της έκανε δώρο αυτοκίνητο

Στην Ελλάδα επέστεψε πριν μερικές μέρες η Πελαγία Καζολέα, μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5. Η ίδια γύρισε εμφανώς πιο μαυρισμένη και αδύνατη από ποτέ και αμέσως συναντήθηκε με τους δικούς της ανθρώπους και πρώτο πρώτο τον σύντροφό της, Γιώργο Καβακάκη.

Το ζευγάρι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον χρόνο που ήταν χωριστά για αυτό και δεν αποχωρίζονται λεπτό ο ένας τον άλλον. Ο σύντροφός της, μάλιστα, θέλησε να της κάνει κι ένα δώρο, που διόλου το περίμενε.

Συγκεκριμένα, της αγόρασε ένα αυτοκίνητο, smart για την ακρίβεια, με την ίδια να παθαίνει κυριολεκτικά σοκ. Φυσικά, εκείνη απαθανάτισε την στιγμή αυτή και λίγο αργότερα η Πελάγια την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram

Το αυτοκίνητο που πήρε ο Γιώργος Καβακάκης για δώρο στην Πελαγία

Η πρώτη της ανάρτηση μετά το Survivor 5

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Survivor 5, η Πελαγία Καζολέα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή αλλά φοβούνται.

«Survivor!! Ένα αναπάντεχο ταξίδι ζωής μόλις τελείωσε!

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που με υποστηρίξατε, που ταυτιστήκατε, που θυμώσατε, που γελάσετε, που βγάλατε οποιοδήποτε συναίσθημα!

Επέστρεψα χαρούμενη & υπερήφανη μη έχοντας αλλοιώσει το χαρακτήρα μου.

Ως γυναίκα παίκτρια του δυσκολότερου παιχνιδιού επιβίωσης θέλω να τονίσω σε ΟΛΕΣ εσάς να πιστεύετε στην δυναμη σας γιατί μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε οποιοδήποτε δύσκολη συνθήκη & να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας κάνει να νιώσετε λιγότερο ικανή -χρήσιμη.

Για μένα η αξία και η πραγματική νίκη ταυτίζετε με την αξιοπρεπή αποχώρηση. Τα καλύτερα έρχονται», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτησή της.