Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα επάθλου

Με σκορ 5-4

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα επάθλου

Για ένα δεύτερο αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο αποψινό 23/2 επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Το πρώτο έπαθλο φαγητού, που ήταν κοτόπουλο με πατάτες και σαλάτα, μιας και αύριο 24/2 είναι η Τσικνοπέμπτη, το κέρδισαν οι Μαχητές, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στον αγώνα αρκετά φαγωμένοι, σε αντίθεση με τους Κόκκινους, που έμειναν νηστικοί.

Το δεύτερο λοιπόν έπαθλο ήταν ένα λαχταριστό κλαμπ σάντουιτς. Τελικά, η ομάδα που έφτασε πρώτη τους 5 πόντους ήταν οι Διάσημοι.

Η νίκη των Διάσημων στο Survivor 5

Ποιος φεύγει τελικά απόψε

Μετά από επικοινωνία με την πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Σπανίως οι πρώτες εκτιμήσεις μας βγαίνουν λάθος.

Ο Σάκης Αρσενίου είναι ο παίκτης που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει πολλούς ψήφους και κάπως έτσι η πόρτα για τον Άγιο Δομίνικο θα κλείσει πολύ νωρίς.. Ναυσικά και Μυριέλλα έχουν καταφέρει να αποκτήσουν κοινό που της στηρίζει. Η Μυριέλλα μάλιστα βρίσκεται για δεύτερη φορά σε αυτή την θέση: του υποψήφιου. Η Ναυσικά δοκιμάζετε για πρώτη φορά αλλά φαίνεται πως κι εκείνη κάτι έχει κάνει σωστά και την στηρίζει ο κόσμος.

Ο Σάκης πάλι, δεν πρόλαβε να μπει και βγαίνει ενώ ήταν αρκετά καλός αγωνιστικά. Εντάξει, αυτό συμβαίνει συνήθως όταν μπαίνεις "αργοπορημένος" στο παιχνίδι. Οι καινούργιου - σχεδόν πάντα - την πληρώνουν την νύφη...