Survivor 5: «Άρχισα να χάνω το μυαλό μου! Συνεχώς προσπαθούσε να...» - Ξέσπασε η Αθηνά Ευμορφιάδη

Όλα όσα ανέφερε για την Μυριέλλα Κουρεντή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Άρχισα να χάνω το μυαλό μου! Συνεχώς προσπαθούσε να...» - Ξέσπασε η Αθηνά Ευμορφιάδη

Η Αθηνά Ευμορφιάδη πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από το φετινό Survivor 5 κάτι που δεν περίμενε κανείς καθώς η ίδια είχε δείξει από την αρχή πως ήταν αποφασισμένη να φτάσει ως το τέλος, κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε καθώς η ίδια δεν άντεξε μακριά από την αγαπημένη της κόρη.

Έτσι λοιπόν, η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο «7 Μέρες TV» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της με το ριάλιτι ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον Βαλάντη αλλά και για την Μυριέλλα Κουρεντή καθώς είναι δυο πρόσωπα τα οποία απασχόλησαν ιδιαίτερα από την αρχή του ριάλιτι.

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Κουρεντή

Η αποχώρησή σου από το παιχνίδι ήρθε λίγο ξαφνικά. Πώς πήρες αυτή την απόφαση;

Συνειδητοποίησα πως δεν ήταν για μένα όλο αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος του ριάλιτι, δεν είχα μάθει έτσι. Κι όσοι με ξέρουν με ρωτούν πώς δεν είχα εκραγεί με αυτά που έβλεπα.

Ποιος ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο δέχτηκες να μπεις στο παιχνίδι;

Ο σύντροφός μου, ο Γιάννης, ήταν αυτός που με προέτρεψε. Εγώ δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Είχα δεχτεί πρόταση και στο πρώτο Survivor, αλλά δεν ήθελα να πάω. Αυτή τη φορά του έκανα το χατίρι.

Προφανώς πίστευε ότι ήταν μέσα στις δυνατότητές σου.

Ξέρει ότι είμαι ένας σκληρός άνθρωπος που έχει περάσει πολλά, άρα δεν θα με πτοούσαν οι κακουχίες. Κι αυτό είναι αλήθεια, δεν με πείραξαν αυτά που τράβηξα από πλευράς πείνας και συνθηκών. Το μόνο που με πείραζε ήταν οι άνθρωποι με τους οποίους συγκατοικούσα. Δεν ήξερα πώς να τους διαχειριστώ για να επιβιώσω για όσους μήνες θα έμενα εκεί.

Τα παρατράγουδα άρχισαν από νωρίς στους Κόκκινους. Όλα ξεκίνησαν με τη Μυριέλλα και τον Βαλάντη;

Αρχικά θέλω να πω ότι δεν έχω καμία σχέση με τον Βαλάντη, ούτε συμφωνούσα πάντα με αυτά που έλεγε, γιατί κάποια στιγμή άκουσα πως ήμασταν ομάδα. Απλώς είχα καταλάβει ότι είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος που ήθελε ειδική διαχείριση. Όσο του πήγαινες κόντρα, τόσο πιο αντιδραστικός γινόταν, γι’ αυτό προσπαθούσα να τον κρατώ σε μια ήρεμη κατάσταση ώστε να αποφύγουμε τα προβλήματα.

Για τη Μυριέλλα είχα αναφέρει και μέσα στο παιχνίδι ότι άλλον άνθρωπο γνώρισα κι άλλος άνθρωπος βγήκε στην πορεία. Το είχα πει και στην ίδια. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι έκανε επανειλημμένα λάθη, ούτε ότι έφταιγε για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Συνεχώς προσπαθούσε να με βγάλει τρελή. Είχα φτάσει στο σημείο να αναρωτιέμαι κι εγώ μήπως έβλεπα άλλα πράγματα από αυτά που όντως συνέβαιναν.

Άρχισα να χάνω το μυαλό μου. Τελικά δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Δεν είχα πρόβλημα με ποιον είχε σχέση, ούτε με ποιον μιλούσε από τη μπλε ομάδα. Αυτό που με ενοχλούσε ήταν ότι είχε μπει με μια στρατηγική και προσπαθούσε να τα έχει καλά με όλους. Έφτανε στο σημείο να μας κατηγορεί πίσω από την πλάτη μας στην άλλη ομάδα. Έκανε ακραία πράγματα προκειμένου να επιβιώσει όπως ήθελε στο παιχνίδι.

«Πέρασα καρκίνο δυο φορες! Χειρουργήθηκα...» - Ανατριχιάζει η Αθηνά με την εξομολόγηση της

Την Αθηνά Ευμορφιάδη είδαμε στο τραπέζι της Σταματίνας Τσιμτσιλή και στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης 23/2 να σχολιάζει πιο προσωπικά ζητήματα της ζωής της, που δεν είδαμε στο Survivor.

Μπορεί να είδαμε την πρώην παίκτρια στο παιχνίδι επιβίωσης ιδιαίτερα αγωνιστική και με έναν σκληρό κατά τα άλλα χαρακτήρα, ωστόσο η Αθηνά έχει και ευαίσθητες πτυχές.

Σίγουρα το survivor της ταίριαζε μέχρι έναν βαθμό, ωστόσο παρατηρήσαμε την παίκτρια να αποχωρεί οικειοθελώς, καθώς καλώς της έλεγε το ένστικτο της πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στην υγεία της οικογένειας της.

Μπορεί εν τέλει τα αγαπημένα της πρόσωπα να έχουν αποφύγει τον κίνδυνο, η Αθήνα όμως είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη με θέματα υγείας, μιας και ο καρκίνος που πέρασε δύο φορές στην ζωή της, την έχει αφήσει κάποια ψυχικά τραύματα επί του θέματος.

Και επειδή οι σχετικές της αναφορές κόπηκαν από το ριάλιτι, η Αθηνά τα αποκαλύπτει όλα στον αέρα του Happy Day!

«Bγήκα από τα ρούχα μου όταν έγινε όλο αυτό το σκηνικό με τον Βαλάντη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που το έχω ζήσει δύο φορές στη ζωή μου. Ήμουν στα 25 στα 26. Το πέρασα δύο φορές, χειρουργήθηκα δύο φορές. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό μου χτύπησε τα καμπανάκια».

«Όταν το συζητάς την προηγούμενη ημέρα στη φωτιά, το έχει περάσει ο Βαλάντης, εγώ και η Ευρυδίκη και την επόμενη ημέρα βγαίνεις και λες τόσο ακραία πράγματα γι’ αυτή την κοπέλα, είναι τραγικό. Ένας λόγος που δέθηκα με την Ευρυδίκη είναι κι αυτό το πρόβλημα. Εγώ δεν το είχα συζητήσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ σκληρός, δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου και πήγα και έκλαψα σε αυτό το παιχνίδι» συνέχισε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Όταν ρωτήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον λόγο που δεν είδαμε ποτέ τη δική της εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο, η Αθηνά Ευμορφιάδη δήλωσε ότι δεν γνωρίζει. «Δεν ζήτησα εγώ να μην παιχτεί» είπε χαρακτηριστικά