Survivor 5: Ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία

Και έχει να γίνει χαμός στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία

Η ομάδα των Μαχητών ήταν αυτή που έχασε στο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5 και έτσι απόψε (28/2) στο συμβούλιο του νησιού θα αναγκαστεί να ψηφίσει έναν παίκτη της, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Βρισηίδα και όποιον παίκτη δώσει ο Απόστολος Ρουβάς (δείτε εδώ τους υπόλοιπους υποψηφίους).

Οι Μαχητές πέρασαν ακόμα μία δοκιμασία μιας και μπήκαν στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Τελικά νικητής αυτού αναδείχθηκε ο Σάββας, ο οποίος μάλιστα, κερδίζει το κολιέ της ατομικής ασυλίας για τρίτη συνεχόμενη φορά και πάει ασφαλής στο συμβούλιο, με την ευθύνη βέβαια να ψηφίσει έναν από τους συμπαίκτες του.

Η νίκη του Σάββα στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας στο Survivor 5

Ο καυγάς που έγινε στην καλύβα των Μαχητών πριν το αγώνισμα

Μπορεί πριν από λίγο καιρό ο Σπύρος Μαρτίκας να αποκαλούσε κλέφτρα την Σοφιάννα, ωστόσο φαίνεται πως έχει φτάσει σε σημείο να κάνει τα ίδια αφού στο σημερινό (28/2) επεισόδιο του Survivor 5, δεν δίστασε να πάει και να πάρει ένα κομμάτι καρύδας από το πιάτο του Κατσαούνη.

«Κατηγορούσες άλλους και κάνεις τα ίδια!», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης και αμέσως ο Μαρτίκας του απάντησε: «Τι κάνω ρε βλάκα;». Ο Κατσαούνης δεν το άφησε έτσι και του έβαλε και πάλι τις φωνές με τον φαρμακοποιό να τον κατηγορεί ότι πάει να κάνει show.