Survivor 5 - spoiler 12/3: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το Σάββατο

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 12/3: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το Σάββατο

Μπορεί απόψε Πέμπτη 10/3 να έχουμε επεισόδιο με παιχνίδια της Καραϊβικής στο Survivor 5, ωστόσο, το καλό το δυνατό θα το παρακολουθήσουμε το ερχόμενο Σάββατο 12/3. Μία ημέρα μετά την αποχώρηση του Σάββα Κάλφα, η κατάσταση στο νησί των Μαχητών θα είναι εκρηκτικό, ενώ και στους Διάσημους θα έχουμε κλασικά εντάσεις.

Όπως έχουμε δει ήδη από το trailer, η Σταυρούλα στην παραλία είναι μόνη της, αφού μετά το ξεμπρόστιασμα της Ασημίνα για τις αναρτήσεις που είχε κάνει και την έκραζε την έχουν κάνει όλοι στην άκρη.

Από την άλλη, οι Διάσημοι χάρηκαν αρκετά γι' αυτή την εξέλιξη. Η Κάτια μιλάει στην κάμερα και λέει πως είναι καλό για εκείνους να έχουν τσαντισμένους αντιπάλους, και η Σταυρούλα τους εκνευρίζει όλους.

Το αγώνισμα του Survivor 5 και η νίκη

Σπάνια ο στίβος μάχης στο Survivor 5 να είναι σχετικά εύκολος. Για αυτό και αυτό το Σάββατο που έχουμε έπαθλο φαγητού, οι παίκτες θα κουραστούν πολύ για να καταφέρουν να βάλουν μια μπουκιά στο στόμα τους.

Σύμφωνα ωστόσο με αποκλειστικές πληροφορίες μας η ομάδα που θα τα δώσει όλα και θα φτάσει πρώτη τους 10 πόντους είναι αυτή των Μαχητών!!! Επιτέλους θα καταφέρουν να φάνε και να επιστρέψουν στις νίκες, μετά από τις 2 χαμένες ασυλίες, την επικοινωνία και το χθεσινό έπαθλο φαγητού.

Survivor spoiler Σάββατο 12/3

Στημένες οι νίκες;

Μπορεί το Survivor να είναι από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι παγκοσμίως και πολλοί τηλεθεατές να το παρακολουθούν με προσήλωση, ωστόσο, πολλοί είναι και αυτοί που το κατηγορούν για στημένα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, γνωστή είναι η φήμη πως τα αγωνίσματα είναι ήδη κανονισμένα και η παραγωγή γνωρίζει πολύ καλά ποιος θα κερδίσει.

Την φήμη λοιπόν αυτή, ήρθε να επιβεβαιώσει και ένας παλιός παίκτης σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα. Ο λόγος για τον Πάνο Καλίδη που είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης στον 4ο κύκλο και είχε αποχωρήσει οικειοθελώς αποκαλύπτοντας και τον λόγο.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, η παραγωγή αποφασίζει ποιο θα είναι το επόμενο αγώνισμα ανάλογα με το ποια ομάδα θέλει να κερδίσει. Ξέρουν τις αδυναμίες κάθε παίκτη και ανάλογα διαλέγουν τον στίβο μάχης και τον στόχο.