Survivor 5: «Κάτια μου βουλωμένο γράμμα διαβάζεις...» - Απανωτά τα ''καρφιά'' του Μαρτίκα στην Ταραμπάνκο

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Κάτια μου βουλωμένο γράμμα διαβάζεις...» - Απανωτά τα ''καρφιά'' του Μαρτίκα στην Ταραμπάνκο

Με την Κάτια Ταραμπάνκο τα έβαλε στο αποψινό 12/3 επεισόδιο του Survivor 5, ο Σπύρος Μαρτίκας με αφορμή την αποχώρηση του Σάββα Κάλφα. Όπως η ίδια είχε πει στο συμβούλιο του νησιού, θεωρεί πως με την παραμονή της στο παιχνίδι η Σταυρούλα Χρειασειδή, η οποία έχει προκαλέσει αρκετά με την συμπεριφορά της και έχει ανακατέψει αρκετές φορές τους συμπαίκτες της, θα προκαλέσει μεγαλύτερη αναστάτωση στην ομάδα των Μαχητών.

Αν αυτό συμβεί, όπως υποστήριξε ανοιχτά η Κάτια, τότε η ομάδα των Διασήμων θα είναι αρκετά ευνοημένη, αφού η μπλε ομάδα θα έρχεται μονίμως αποδιοργανωμένη στους αγώνες. Η στάση και τα λεγόμενα της παίκτριας εκνεύρισαν τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος της απάντησε μεταξύ άλλων: «Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις...».

Τα ''αιχμηρά'' λόγια του Σπύρου Μαρτίκα στην Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor 5

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε 12/3 το αγώνισμα του Survivor 5

Το Survivor 5 επιστρέφει απόψε Σάββατο 12/3! Μετά τις δυο ήττες των Μαχητών στις ασυλίες και στην επικοινωνία, σήμερα θα αγωνιστούν για να φάνε. Οι Διάσημοι μπορεί να είναι φαγωμένοι και ήρεμοι που μίλησαν με τις οικογένειες τους, ωστόσο, οι αντίπαλοι μετά την αποχώρηση του Σάββα έχουν δυναμώσει αγωνιστικά.

Βέβαια, το κλίμα στην παραλία των Μπλε είναι γεμάτο εντάσεις. Όπως είδαμε από το trailer, η Σταυρούλα είναι μόνη της, αφού μετά το ξεμπρόστιασμα της Ασημίνα για τις αναρτήσεις που είχε κάνει και την έκραζε την έχουν κάνει όλοι στην άκρη.

Το γεγονός αυτό βοηθάει τους Διάσημους, καθώς όπως έχει αποδειχθεί το κακό κλίμα στην παραλία δεν βοηθάει καθόλου στις επιδόσεις.

Σπάνια ο στίβος μάχης στο Survivor 5 να είναι σχετικά εύκολος. Για αυτό και αυτό το Σάββατο που έχουμε έπαθλο φαγητού, οι παίκτες θα κουραστούν πολύ για να καταφέρουν να βάλουν μια μπουκιά στο στόμα τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που είναι πλέον και 100% επιβεβαιωμένες, η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τους 10 πόντους είναι αυτή των Μαχητών!!! Επιτέλους θα καταφέρουν να φάνε και να επιστρέψουν στις νίκες.