Survivor 5: Ο Μαρτίκας ''έσβησε'' απ'τον χάρτη τον Σχίζα - «Θα χρειαστείς πολλά μαθήματα ανδρείας...»

Θα ανταπαντήσει άραγε ο Στάθης;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Μαρτίκας ''έσβησε'' απ'τον χάρτη τον Σχίζα - «Θα χρειαστείς πολλά μαθήματα ανδρείας...»

Το σχέδιο στρατηγικής του Σπύρου Μαρτίκα έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν οι Διάσημοι, όπως φάνηκε και στο αποψινό 14/3 επεισόδιο του Survivor 5. Ο παίκτης των Μαχητών φαίνεται πως έχει ανοίξει μια τεράστια κόντρα με τον Στάθη Σχίζα της κόκκινης ομάδας με τα ''πυρά'' που ανταλλάσσονται να κάνουν τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να καλύπτουν καθημερινά τα κεφάλια τους, μη και τους πετύχουν.

Σε ένα ακόμα ξέσπασμα προέβη, λοιπόν, ο Σπύρος Μαρτίκας λίγο πριν την έναρξη του σημερινού δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας, κατά το οποίο τα έβαλε ξανά με τον νεότερο παίκτη της κόκκινης ομάδας, μιλώντας με πολύ ''αιχμηρά'' λόγια.

Το νέο ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor 5

«Πίστεψέ με, θα χρειαστείς πολλά μαθήματα ανδρείας για να μάθεις πραγματικά την έννοια του άνδρα. Η ασέβειά σου, το θράσος σου και η προκλητική συμπεριφορά σου, ενώ είσαι μόνο μία εβδομάδα στο παιχνίδι, πραγματικά δείχνουν την απίστευτη ανανδρία σου.

Από εμένα θα ακούτε μόνο αλήθειες, γυμνές, ατόφιες αλήθειας για να στέκεστε αντιμέτωποι με τους εαυτού σας, με τα λεγόμενά σας, τη στάση ζωή σας, τις πράξεις σας μέσα σε ένα παιχνίδι που υποφέρουμε όλοι. Ηρεμήστε διάσημοι», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Στάθη και Σπύρο όταν έκλεισαν οι κάμερες

Το Survivor 5 συνεχίζεται με πολλές κόντρες μεταξύ των παικτών και, με τις μέρες να περνούν, ολοένα και περισσότερες διαμάχες δημιουργούνται εκ νέου, με τις συνθήκες άλλωστε να επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει τσακωθεί... μέχρι και με τους φοίνικες, η αλήθεια είναι, και ο νέος του αντίπαλος ακούει στο όνομα του Στάθη Σχίζα. Ο επιχειρηματίας κατάφερε να βρεθεί στο «στόχαστρο» του παίκτη των Μαχητών, καθώς τον αποκάλεσε ως άνανδρο, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο ασφαλώς.

Ο φαρμακοποιός «ξεσπάθωσε» στο συμβούλιο του νησιού, καθώς παίρνοντας το λόγο τα έβαλε με τον Στάθη, αλλά και την κόκκινη ομάδα, τονίζοντας πως ο άνανδρος στην υπόθεση είναι ο παίκτης των Διασήμων, ο οποίος μπαίνει σαν «λαγός» από τους συμπαίκτες του, για να βάλει τη διχόνοια στους «Μπλε» και να τη σπέκουλα εναντίον του Μαρτίκα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.