Ξανθιά και κούκλα - Δείτε για πρώτη φορά σε φωτογραφίες την σύντροφο του Απόστολου Ρουβά

Γνωρίστηκαν σε πεζοπορία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανθιά και κούκλα - Δείτε για πρώτη φορά σε φωτογραφίες την σύντροφο του Απόστολου Ρουβά

Ο Απόστολος Ρουβάς προσπαθεί όσο μπορεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Μετά την έκθεσή του στην εκπομπή Πάμε Δανάη τα δημοσιεύματα περί δεσμού με την Μπάρκα άρχισαν να παίρνουν φωτιά και οι κοινές εξορμήσεις και φωτογραφίες που δημοσίευαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φούντωναν όλο και περισσότερο τις φήμες.

Βέβαια, κανείς ποτέ δεν επιβεβαίωσε την σχέση αυτή, η οποία φαίνεται να έληξε κατά την αποχώρηση του chef από την πρωινή εκπομπή.

Πλέον, τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από τον ΣΚΑΙ και το ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Πρόσφατα, με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας εκμυστηρεύτηκε σε συμπαίκτριά του πως πορεύεται στην ζωή με την Φανή.

Σήμερα, η εφημερίδα On Time αποκαλύπτει τα στοιχεία της γυναίκας που κέρδισε τον Απόστολο Ρουβά.

Πρόκειται για τη Φανή Γιαβρίδου, μία εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα, η οποία σε παλαιότερες φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει εμφανιστεί και με στολή αεροσυνοδού.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού όταν πλέον είχε τελειώσει ο φημολογούμενος δεσμός του Απόστολου Ρουβά με τη Δανάη Μπάρκα.

Πληροφορίες της εφημερίδας κάνουν λόγο ότι ο Απόστολος Ρουβάς γνωρίστηκε με την Φανή Γιαβρίδου κατά της διάρκεια μίας ταξιδιωτικής εξόρμησης που συμπεριελάμβανε πεζοπορία και ορειβασία καθώς αυτό είναι τους τελευταίους μήνες το αγαπημένο του χόμπι. Άλλωστε, πριν μπει στο Survivor, ο μάγειρας έστελνε μαγνητοσκοπημένα τα βίντεό του από τη Θεσσαλονίκη στην εκπομπή DOT, όπου συμμετείχε.

Η σύντροφος του Απόστολου Ρουβά

Απόστολος Ρουβάς σύντροφος

Απόστολος Ρουβάς σύντροφος Survivor