Survivor 5: «Πήγαμε να πιαστούμε στα χέρια με τον...» - Το αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Σάββας Κάλφας

Κανείς δεν το γνώριζε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Πήγαμε να πιαστούμε στα χέρια με τον...» - Το αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Σάββας Κάλφας

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (17/3) ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor 5, ξεκαθαρίζοντας πως το ριάλιτι δεν ταίριαζε καθόλου στον χαρακτήρα του.

Την ίδια στιγμή βέβαια αποκάλυψε για πρώτη φορά πως μετά από ένα αρκετά έντονο συμβούλιο, πήγε να πιαστεί στα χέρια με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Οι δηλώσεις του Σάββα Κάλφα για το Survivor και τον Γιώργο Κατσαούνη

«Όσα έχω πει για τον Κατσαούνη, τα πιστεύω ακόμα. Με ζόρισε πάρα πολύ, όταν δεν βγήκε να παραδεχτεί όσα έγιναν με τη Μυριέλλα. Ήρθε και μου είπε "θα πάω να πω στη Μυριέλλα να βγάλει έναν πιο δυνατό παίκτη για να ζορίσουμε τη Σοφιάννα και την Ασημίνα. Ομολογώ πως κι εγώ δεν τον σταμάτησα. Κι όχι μόνο δεν τον σταμάτησα, αλλά του είπα να κάνει αυτό που νιώθει.

Δεν το ζήτησα ποτέ εγώ από τη Μυριέλλα. Πρέπει να είσαι Κατσαούνης για να το ζητήσεις. Εκείνη μετά είπε πως αυτό που της ζήτησε είναι δύσκολο, αλλά θα το σκεφτεί. Εγώ την πάτησα, όταν πιάσαμε συζήτηση και την ρώτησα ποιον θα βγάλει. Μετά αποκάλυψε στο συμβούλιο τη στιχομυθία και με έλουσε κρύος ιδρώτας.

Μετά από το συμβούλιο και το περιστατικό με το φαγητό, κάποιος μετέφερε στον Κατσαούνη ότι τον είπα άνανδρο. Μόλις το άκουσε, έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός κι έχασα τον έλεγχο και εγώ και ο Γιώργος. Παραλίγο να πιαστούμε στα χέρια, αλλά ευτυχώς δεν καταγράφηκε ποτέ αυτό. Ήταν η πιο έντονη στιγμή μας. Ο Γιώργος μάλιστα, μου είπε να βγω στην εκπομπή σας και να του ζητήσω και δημόσια συγγνώμη για όσα συνέβησαν, αλλά του είπα ότι δεν πρόκειται», είπε χαρακτηριστικά ο Σάββας Κάλφας.

Η πρώτη ανάρτηση του Σάββα Κάλφα μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Σάββας Κάλφας μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5. Ο παίκτης των Μαχητών, μάλιστα, θέλησε το απόγευμα της Τρίτης 15/3 μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να μιλήσει για την εμπειρία του στο παιχνίδι και να ευχαριστήσει όλους όσους τον ψήφισαν.

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.. έτσι και το survivor θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά μου, αφήνοντας πολλά μαθήματα. Το πιο σημαντικό που κατάλαβα είναι ότι είμαι πραγματικά πλούσιος. Οι άνθρωποι που αγαπάω είναι καλά στην υγεία τους και είναι δίπλα μου σε ότι απόφαση και αν πάρω.

Έχω την οικογένεια μου που πάντα είναι εκεί για εμένα και εγώ για αυτούς. Την σύντροφο μου που καθημερινά κάνουμε πιο όμορφη την ζωή ο ένας του άλλου. Και τον κολλητό μου να πηγαίνουμε για καφέ και να αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τα ‘χάλια’ μας. Επίσης είμαι τυχερός γιατί έχω ανακαλύψει όλα αυτά που μου ταιριάζουν και θέλω να αφιερώνω το χρόνο μου.

Έτσι που λέτε.. η εμπειρία του survivor με έκανε να συνειδητοποιήσω, πως αντί συνεχώς να προσπαθώ να κατακτήσω κάτι καινούργιο για να φτάσω πιο κοντά στην ευτυχία.. το μόνο που έχω να κάνω είναι να βάλω ακόμα περισσότερη αξία σε όλα αυτά που ήδη έχω εδώ και τώρα! Και βαθιά μέσα μου ξέρω πολύ καλά, πως βάζοντας αξία σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία, η ζωή θα σου την γυρίσει στο τριπλάσιο.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη σας. Στις πιο δύσκολες στιγμές σας ένιωθα όλους δίπλα μου και έπαιρνα κουράγιο να συνεχίσω. Σας εύχομαι να βάζετε και εσείς αξία στα δικά σας σημαντικά και να θυμάστε, τα απλά είναι τα πιο όμορφα. Sending hugs to all of you» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάββας Καλφας.