Survivor 5: "Η Μυριέλλα παίζει πολύ..." - Ο Αρσενίου ξεμπροστιάζει την συμπαίκτριά του

Αποκλειστική συνέντευξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Μπορεί να μην έμεινε πολύ στο Survivor, όμως δηλώνει πως δεν θα ξεχάσει αυτήν την εμπειρία. Επιστρέφοντας, ο Σάκης Αρσενίου ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα του Lido Live Stage, ενώ μιλάει στο You για τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στη νύχτα, καθώς και για τους διαφορετικούς χαρακτήρες που συνάντησε...

Συναντιόμαστε στο λόμπι του ξενοδοχείου και εκείνος δείχνει ενθουσιασμένος. Αεικίνητος, ανυπομονεί να επιστρέψει στο τραγούδι και στο στούντιο. Το Survivor είναι μία ευχάριστη ανάμνηση, με εκείνον να υποστηρίζει τον Άρη Σοϊλέδη για νικητή. Η αγκαλιά τους στην αποχώρηση του Σάκη ήταν ένα συγκινητικό στιγμιότυπο και δείγμα της φιλίας τους -κι ας κάνουν παρέα μόλις λίγους μήνες. «Πιστεύω στη γρήγορη φιλία, γιατί έχω φάει σφαλιάρες και από φίλους... χρόνων», λέει εκείνος, ξεκινώντας το «ταξίδι» στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Σάκη Αρσενίου

Survivor 5 Σάκης Αρσενίου

Φέτος ήταν η δεύτερη φορά που σου έκαναν πρόταση για το Survivor;

Ήταν η πρώτη φορά που μου έκαναν ολοκληρωμένη πρόταση, πέρσι το καλοκαίρι είχα κάνει μία νύξη, μετά τον τελικό. Μου άρεσε πολύ η διαδικασία, είναι μία τρομερή εμπειρία, και προτείνω στον καθέναν να πάει. Είναι διαφορετικό να το βλέπεις απ' τον καναπέ και άλλο να το ζεις στην πραγματικότητα.

Μίλησες με συναδέλφους τραγουδιστές, που έλαβαν κι εκείνοι μέρος στο Survivor;

Γνωρίζομαι με τους περισσότερους τραγουδιστές που μπήκαν στα προηγούμενα Survivor και είχα ρωτήσει κάποια πράγματα, αλλά δεν μπήκα σε λεπτομέρειες. Και μες στο παιχνίδι γνωριζόμουν με πολλούς, ο Άρης Σοϊλέδης είναι φίλος μου και ο καλύτερος παίκτης εκεί μέσα. Αλλά και ο χειρότερος να ήταν, πάλι μαζί του θα έκανα παρέα. Με στοχοποίησαν γι' αυτό, αλλά δεν με αφορά καθόλου.

Ποια είναι η άποψή σου για το ειδύλλιο Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη;

Ο Γιώργος πραγματικά την ερωτεύτηκε, το πιστεύω. Απ' την άλλη θεωρώ ότι η Μυριέλλα παίζει πολύ καλά διάφορους ρόλους εκεί μέσα, τη βοηθάει και το γεγονός πως είναι ηθοποιός. Οπότε εμμέσως πλην σαφώς τον εκμεταλλεύτηκε, το πήρε χαμπάρι ο Γιώργος και αποστασιοποιήθηκε. Κάποια στιγμή ο Γιώργος ανέφερε στο συμβούλιο πως του είπε η Μυριέλλα: «Και σε θέλω, και “πουλάει”». Πιστεύω ότι πραγματικά έχει ειπωθεί αυτό απ' το στόμα της.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.