Survivor 5: Οριακά την γλίτωσε και δεν έφυγε αυτός - Τα ποσοστά της χθεσινής 23/3 ψηφοφορίας

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Οριακά την γλίτωσε και δεν έφυγε αυτός - Τα ποσοστά της χθεσινής 23/3 ψηφοφορίας

Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, με τον επαγγελματία παίκτη πόκερ να είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί μετά την αλλαγή των ομάδων.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η ψηφοφορία για την αποχώρηση της εβδομάδας, καθώς με βάση πληροφορίες μας άλλος παίκτης έπαιζε οριακά με την αποχώρηση όμως τελευταία στιγμή νίκησε στο νήμα τον Ανδρέα Ματθαιακάκη.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή! Διάσημοι και Μαχητές αγωνίστηκαν για πρώτη βδομάδα με τις νέες τους συνθέσεις και κατάφεραν να εξασφαλίσουν από μια νίκη ασυλίας η κάθε ομάδα. Από την πλευρά των Διασήμων υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν οι Ανδρέας Ματθαιακάκης και Μυριέλλα Κουρεντή και από πλευράς Μαχητών ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η υποψηφιότητα του τελευταίου έφερε εντάσεις στην ομάδα, με τον ίδιο να εξαπολύει επίθεση στον Άρη Σοϊλέδη, που τον έδωσε ως υποψήφιο, αλλά και στον Σπύρο Μαρτίκα.

Όπως αναμενόταν πρώτος κατάφερε, για ακόμα μια φορά, να αναδειχθεί ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος δείχνει να έχει μια τεράστια δυναμική έξω ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως είχε μια ισχυρή πτώση, κάτι που δείχνει πως ίσως και ο κόσμος κουράστηκε. Κι αυτό γιατί εκεί που περνούσε πάντα το 50% των ψήφων χτες πήρε μόλις 32% και οριακά ξεπέρασε... διαβάστε την συνέχεια εδώ.