Survivor 5: Δήλωσε 37 ενώ είναι... - Η πραγματική ηλικία του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Καμία σχέση με τον αναγραφόμενο αριθμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Δήλωσε 37 ενώ είναι... - Η πραγματική ηλικία του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Στο Survivor 5 εισέβαλε στο επεισόδιο της Κυριακής 27/3 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος φυσικά έκανε το Twitter να “πάρει” φωτιά. Ο γνωστός performer και make up artist σχολιάστηκε από το πρώτο λεπτό και κυρίως η ηλικία του, μιας και δήλωσε πως ήταν 37 ετών.

Η πραγματική ηλικία του Κωνσταντίνου Εμμανούηλ

Έκτοτε, ανέβηκαν στα social media βίντεο από το 2006, όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλούσε στην εκπομπή της Βάσιας Λόη με αφορμή τα γενέθλιά του. Τότε ο ίδιος έκλεινε τα 29. Οπότε σήμερα είναι 45 ετών.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος κατάγεται από την Κρήτη και εργάζεται ως make up artist. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο αθλητισμός είναι η ζωή του. Κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit. Ένα μήνα πριν τη γέννησή του, ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το γεγονός αυτό τον «σημάδεψε» και τον ανάγκασε να κυνηγά τα όνειρα και τους στόχους του ολομόναχος από πολύ μικρή ηλικία.

Το SURVIVOR αποτελεί για αυτόν ένα όνειρο ζωής. Θεωρεί πως δεν θα ξεχωρίσει μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του. Στους μελλοντικούς συμπαίκτες και αντιπάλους του δεν έχει βρει ακόμη κάποια προσωπικότητα που να μοιάζει με τη δική του. Αυτό θεωρεί πως είναι και το δυνατό του «χαρτί» για να φτάσει μέχρι τον τελικό του SURVIVOR.

Tα αιχμηρά σχόλια του Τάκη για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Το βράδυ της Κυριακής 27/3 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 όπου οι εξελίξεις ήταν άκρως καταιγιστικές από τα πρώτα κιόλας λεπτά μιας και τόσο στην κόκκινη ομάδα όσο και στην μπλε τους περίμενε μια έκπληξη η οποία αναμφίβολα θα ταράξει τα νερά στον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από τις νέες αφίξεις που άφησαν άναυδους τους παίκτες, σειρά είχε και η γνωριμία μεταξύ τους μέχρι να εγκλιματιστούν. Φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αισθάνθηκε αρκετά οικεία από το πρώτα λεπτά κάτι που απασχόλησε τον Τάκη Καραγκούνια καθώς το γεγονός ότι μιλούσε για τους κοιλιακούς του αλλά και για τα κιλά του, τον ενόχλησε αρκετά.