Survivor 5: Είχαν τα τυχερά τους Μυριέλλα και K. Εμμανουήλ - «Πολύ ωραίοι οι Τούρκοι»

«Παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι και μπαλωμένο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Είχαν τα τυχερά τους Μυριέλλα και K. Εμμανουήλ - «Πολύ ωραίοι οι Τούρκοι»

Στην αρχή του σημερινού επεισοδίου 28/3 η Μυριέλλα παραδέχτηκε ότι διασκέδασε όσο δεν πάει στο πάρτυ ένωσης των τουρκικών ομάδων. Ωστόσο όταν την ρώτησε ο Γιώργος Λιανός αποφάισε να μοιραστεί και λοιπές λεπτομέρειες από την βραδιά «που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει». (Δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ της Μυριέλλας με νέο παίκτη)

Τα φλερτ της Μυριέλλας και του Εμμανουήλ με τους Τούρκους παίκτες

«Το πάρτυ ήταν φανταστικό, είχα τις επιτυχίες μου και δεν ήταν μόνο ένας», εξομολογήθηκε η ηθοποιός ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Ωστόσο θα έμενα στο φιλικό γιατί παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι και μπαλωμένο».

«Έχουμε πολύ όμορφους άντρες, γιατί να μην τους τιμήσουμε» κατέληξε η Μυριέλλα.

Παράλληλα φαίνεται πως πολύ καλές γνωριμίες είχαν και η Μαίη και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος παραδέχτηκε πως: «Μου την έπεσαν κανά δυο άτομα.. Ήταν πολλοί ωραία όλα τα αγόρια»

Survivor highlights 27/3: Η άφιξη των νέων παικτών - Αρπάχτηκε από την πρώτη μέρα ο Τάκης

Στο χθεσινό επεισόδιο, την Κυριακή 27/3, άλλη μία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor έφτασε στο τέλος της, με αρκετές εκπλήξεις αλλά και την πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας. Οι νέοι παίκτες έκαναν την εμφάνιση τους, με τον Τάκη να αντιδρά κάπως περίεργα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Όπως είναι λογικό το μοναδικό που ενδιαφέρει τους παίκτες σε αυτή τη δάση είναι το πάρτι ένωσης των Τούρκων Survivors όπου θα βρεθούν και εκείνοι.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη χαρά τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Κατσαούνης ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είχε ένα φλερτ με μία παίκτρια από το Ρουμάνικο ή Τούρκικο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, ο παίκτης δήλωσε τα λόγια που θα της πει και έκανε τον Στάθη Σχίζα να ξεσπάσει σε γέλια.