Survivor 5: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καταγγέλει Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ - «Με βάζουν να παίζω με δυνατούς παίκτες...»

Το παράπονό του μία μέρα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καταγγέλει Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ - «Με βάζουν να παίζω με δυνατούς παίκτες...»

Λίγο μετά τη νίκη των Μπλε στο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σχολίασε το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του, τον ανάγκασαν να παίξει στο αγώνισμα με τον Μαρτίκα με αποτέλεσμα να χάσει το ματς.

Όπως εξήγησε πρόκειται για μία στρατηγική του Άρη και του Γιώργου για να του χαλάσουν τα στατιστικά και να τον ψηφίσουν στο επόμενο συμβούλιο.

Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor 5

«Εχθές στον αγώνα ήταν να φέρω τον έκτο πόντο. Ζήτησα στον Άρη να έρθει μαζί μου αλλά μου είπε να πάρω τον Σπύρο για να είναι εκείνος και ο Τάλα ξεκούραστοι. Επέμεναν και οι δύο ότι έπρεπε να μου δώσουν τον Σπύρο, εγώ δεν ήθελα τον Σπύρο. Δεν ευθύνομαι πάντα εγώ όταν χάνω, έχω μία καθοδήγηση από την ομάδα και συγκεκριμένα από τον Άρη.

Με έχει καθοδηγήσει ότι θα με ματσάρουν πάντα με δυνατούς παίκτες να χάνω για να παίζουν εκείνοι με αδύναμους παίκτες και να παίρνουν τους πόντους. Αν όταν έρθει η ώρα του συμβουλίου με ψηφίσουν γιατί κάνω ήττες θα είναι απλά τραγικό», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Δήλωσε 37 ενώ είναι... - Η πραγματική ηλικία του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Στο Survivor 5 εισέβαλε στο επεισόδιο της Κυριακής 27/3 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος φυσικά έκανε το Twitter να “πάρει” φωτιά. Ο γνωστός performer και make up artist σχολιάστηκε από το πρώτο λεπτό και κυρίως η ηλικία του, μιας και δήλωσε πως ήταν 37 ετών.

Έκτοτε, ανέβηκαν στα social media βίντεο από το 2006, όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλούσε στην εκπομπή της Βάσιας Λόη με αφορμή τα γενέθλιά του. Τότε ο ίδιος έκλεινε τα 29. Οπότε σήμερα είναι 45 ετών.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος κατάγεται από την Κρήτη και εργάζεται ως make up artist. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο αθλητισμός είναι η ζωή του. Κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit. Ένα μήνα πριν τη γέννησή του, ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το γεγονός αυτό τον «σημάδεψε» και τον ανάγκασε να κυνηγά τα όνειρα και τους στόχους του ολομόναχος από πολύ μικρή ηλικία.

Το SURVIVOR αποτελεί για αυτόν ένα όνειρο ζωής. Θεωρεί πως δεν θα ξεχωρίσει μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του. Στους μελλοντικούς συμπαίκτες και αντιπάλους του δεν έχει βρει ακόμη κάποια προσωπικότητα που να μοιάζει με τη δική του. Αυτό θεωρεί πως είναι και το δυνατό του «χαρτί» για να φτάσει μέχρι τον τελικό του SURVIVOR.