Survivor 5: Στα μαχαίρια Εμμανουήλ - Καραγκούνιας - «Δεν είμαστε στον στρατό για να...»

Η κόντρα τους συνεχίζεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Στα μαχαίρια Εμμανουήλ - Καραγκούνιας - «Δεν είμαστε στον στρατό για να...»

Μετά την νίκη των Μπλε στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας, οι παίκτες επέστρεψαν στην παραλία και τότε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον Τάκη Καραγακούνια. Στον νέο παίκτη φαίνεται πως δεν αρέσει καθόλου το γεγονός ότι ο Τάκης δεν του μιλάει με ευγένεια, ενώ αντιθέτως του συμπεριφέρεται σαν να είανι «ο νέος στον στρατό». (Δείτε εδώ την καταγγελία του Εμμανουήλ για τους συμπαίκτες του)

Το παράπονο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος θυμήθηκε ένα αντίστοιχο ένα αντίστοιχο σκηνικό που είχε βιώσει ο Τάκης, όταν έφτασε στον Άγιο Δομίνικο. Ενώ μίλησε και για ένα σκηνικό που έγινε αναάμεσα στους δύο το χθεσινό βράδυ 27/3, όταν ο Τάκης τον έβρισε.

Τότε ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να μιλήσει με τον Τάκη για το πρόβλημά του και για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει, ωστόσο φαίνεται πως η κόντρα τους συνεχίστηκε και στο συμβούλιου του νησιού.

«Μιλάει με πολύ αγένεια σε έναν νέο παίκτη και αντί να τον στηρίξει του μιλάει με αγένεια. Δεν γουστάρω την αγένεια και είναι αγενής ο τύπος. Μου είπε μία πολύ άσχημη λέξη και έπαθα ταχυκαρδία. Με ενοχλεί γιατί εγώ είμαι πολύ ευγενής τύπος».

Ο Καραγκούνιας "κατακεραύνωσε" τον Εμμανουήλ - «Είμαι σίγουρος ότι με εκείνον θα γελάμε»

Το βράδυ της Κυριακής 27/3 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 όπου οι εξελίξεις ήταν άκρως καταιγιστικές από τα πρώτα κιόλας λεπτά μιας και τόσο στην κόκκινη ομάδα όσο και στην μπλε τους περίμενε μια έκπληξη η οποία αναμφίβολα θα ταράξει τα νερά στον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από τις νέες αφίξεις που άφησαν άναυδους τους παίκτες, σειρά είχε και η γνωριμία μεταξύ τους μέχρι να εγκλιματιστούν. Φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αισθάνθηκε αρκετά οικεία από το πρώτα λεπτά κάτι που απασχόλησε τον Τάκη Καραγκούνια καθώς το γεγονός ότι μιλούσε για τους κοιλιακούς του αλλά και για τα κιλά του, τον ενόχλησε αρκετά.