Survivor 5: «Το ριάλιτι που θες να περάσεις δεν...» - Νέα κόντρα Εμμανουήλ - Καραγκούνια

Φούντωσαν τα αίματα στο συμβούλιο του νησιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Το ριάλιτι που θες να περάσεις δεν...»  - Νέα κόντρα Εμμανουήλ - Καραγκούνια

Την απογευματινή τους κόντρα συνέχισαν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Τάκης Καραγκούνιας στο σημερινό συμβούλιο (28/3) του νησιού. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον κομμωτή τι θα άλλαζε στο στυλ του συμπαίκτή του. Τότε εκείνος απάντησε τη θέση σε αυτό το συμβούλιο. Μια σπόντα για τη θέση του στην ομάδα. (Δείτε εδώ πως ξεκίνησε η κόντρα τους)

Άναψαν τα αίματα στο συμβούλιο του νησιού

Οι δυο τους είχαν μια κόντρα πριν το αγώνισμα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Τάκης μίλησε απότομα στον συμπαίκτη, γγονός που έφερε τη δυσαρέσκεια του δεύτερου. Όταν αυτό συνεχίστηκε καθ' όλη τη διάκρεια της ημέρας, τότε η δυσαρέσκεια εξελίχθηκε σε θυμός.

Τα αίματα άναψαν όταν ο Τάκης είπε πρός τον συμπάικτη του προς «το ριάλιτι και το σόου που θες να περάσεις, δεν θα το περάσεις με εμένα». Ωστόσο φαίνεται πως ο Εμμανουήλ δεν έχασε στιγμή την ψυχραιμία του.

Ο Καραγκούνιας "κατακεραύνωσε" τον Εμμανουήλ - «Είμαι σίγουρος ότι με εκείνον θα γελάμε»

Το βράδυ της Κυριακής 27/3 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 όπου οι εξελίξεις ήταν άκρως καταιγιστικές από τα πρώτα κιόλας λεπτά μιας και τόσο στην κόκκινη ομάδα όσο και στην μπλε τους περίμενε μια έκπληξη η οποία αναμφίβολα θα ταράξει τα νερά στον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από τις νέες αφίξεις που άφησαν άναυδους τους παίκτες, σειρά είχε και η γνωριμία μεταξύ τους μέχρι να εγκλιματιστούν. Φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αισθάνθηκε αρκετά οικεία από το πρώτα λεπτά κάτι που απασχόλησε τον Τάκη Καραγκούνια καθώς το γεγονός ότι μιλούσε για τους κοιλιακούς του αλλά και για τα κιλά του, τον ενόχλησε αρκετά.