Survivor 5: «Όλα τους φταίνε...» - Την πλήρωσε ο Μαρτίκας για την ήττα των Μπλε

Η Ευρυδίκη στο πλευρό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Όλα τους φταίνε...» - Την πλήρωσε ο Μαρτίκας για την ήττα των Μπλε

Μετά την ήττα των Μπλε στο αποψινό έπαθλο επικοινωνίας του Survivor (29/3), γέμισε η ομάδα με μια αρνητική ενέργεια, ένα αρνητικό vibe, όπως ανέφερε και ο Τάλας. Η Μαίη τότε ξεκίνησε να επιρρίπτει ευθύνες προς τον Μαρτίκα και τον τρόπο με τον οποίο μιλάει στους συμπαίκτες του.

Ρίχνουν ευθύνες στον Μαρτίκα στο αποψινό Survivor

«Σε όλους φταίνε τα πάντα, χαμός στην καλύβα. Έχουμε χάσει την ουσία των θεμάτων. όλοι τσακώνονται με όλους, όλοι παρεξηγούνται με όλους», κάνει παράπονα στην κάμερα ο Μαρτίκας.

Την πιο ψύχραιμη τοποθέτηση έκανε η Ευρυδίκη, η οποία δήλωσε πως πρέπει να μαθαίνουν από τα λάθη τους για να μην τα επαναλαμβάνουν.

«Άντε να χαθείς ρε νούμερο» - Ξεφτιλίστηκαν την ώρα του αγώνα Ρουβάς και Καραγκούνιας

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (29/3), παρακολουθούμε τους παίκτες να αγωνίζονται σε ένα δύσκολο αγώνα στίβου, που περιλαμβάνει και το υγρό στοιχείο, για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας και να μπορέσουν να μιλήσουν με τους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς.

Ωστόσο το παιχνίδι φούντωσε και τις ήδη υπάρχουσες κόντρες. Πριν από λίγα λεπτά γίναμε μάρτυρες ενός έντονου διαπληκτισμού ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Απόστολο Ρούβα. Η αρχή του τσακωμού ήταν μια αδικία που είδε ο σεφ. Στη συνέχεια ακολούθησαν βαριές κουβέντες και από τις δύο πλευρές.

«Κάνε λίγο τουμπέκα», είπε ο σεφ στον Τάκη και ο δεύτερος του απάντησε: «Σε ποιον μιλάς ρε, σε κανα κολλητό σου; Άντε να χαθείς ρε νούμερο». (Δείτε εδώ το προηγούμενο ξέσπασμα του Απόστολου Ρουβά)