Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τους συμπαίκτες του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο αποψινό συμβούλιο του νησιού (30/3). Οι τσακωμοί επικράτησαν. Όλοι είναι τσακωμένοι με όλους και η πείνα τους οδηγεί σε μονοπάτια που δεν έχουν ξαναπάνε. Ωστόσο ο βασικός λόγος του συμβουλίου δεν είναι οι έχθρες αλλά η αποχώρηση ενός παίκτη από την ομάδα των Κόκκινων.

Η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη. Και οι 3 τους εξέφρασαν την ανάγκη τους να παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά ένας από αυτόυς αποχώρησε. Ωστόσο...

Όπως σας είχαμε πει ήδη εμείς, ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Αθήνα είναι η Μυριέλλα Κουρεντή. Φαίνεται πως το κοινό δεν ήθελε να την στηρίξει και έκτη φορά.

Έφυγε με λυγμούς από το συμβούλιο η Μυριέλλα - «Δεν αντέχω άλλο»

Μεγάλες εντάσεις και κλάματα είχε το σημερινό (30/3) συμβούλιο του Survivor 5. Λίγο πριν ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός τον παίκτη που αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι, οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν ένα ξεκαθάρισμα.

Ανάμεσα σε αυτούς που συζήτησαν και ανέβασαν τους τόνους ήταν και η Μυριέλλα με τον Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής κατηγόρησε την πρώην φίλη του ότι έστησε την ψηφοφορία για να βγει υποψήφιος ο Απόστολος Ρουβάς. Η Μυριέλλα το αρνήθηκε και κάπου εκεί τσακώθηκαν.

Μόλις εκτονώθηκε η ένταση ανάμεσα σε Άρη και Μυριέλλα, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους υποψηφίους προς αποχώρηση. Την ώρα λοιπόν που μιλούσε ο Απόστολος Ρουβάς, η Μυριέλλα ζήτησε να βγει έξω για να ηρεμήσει. Βγαίνοντας ξέσπασε σε κλάματα από τη μεγάλη ένταση.