Ραγδαία απόφαση: Επιστρέφει στο Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή; Όλο το παρασκήνιο

Δεν έχει φύγει ακόμα από Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγδαία απόφαση: Επιστρέφει στο Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή; Όλο το παρασκήνιο

Καλό μήνα και καλή Πρωταπριλιά να έχουμε, αλλά οι πληροφορίες που θα ακολουθήσουν δεν αφορούν προϊόν κάποιου αστείου ή ψέματος. Μεταφέρονται, δηλαδή, τα νέα όπως αυτά προκύπτουν για το Survivor 5 από την παραγωγή.

Το ριάλιτι επιβίωσης πέρασε άλλη μια πολύ έντονη εβδομάδα, με πολλούς καβγάδες και ίντριγκες μεταξύ των παικτών. Στο τέλος έγινε και η μεγάλη έκπληξη, με τη Μυριέλλα Κουρεντή τελικά να αποχωρεί από το παιχνίδι, το οποίο έχασε ένα από τα πιο βασικά του πρόσωπα.

Η ηθοποιός επεδίωξε από την αρχή να... αξιοποιήσει το στοιχείο του ριάλιτι, πρώτα με το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη. Κάπως έτσι, η Μυριέλλα κατάφερνε διαρκώς να είναι πρώτο θέμα συζήτησης, με το επίκεντρο να βρίσκεται μονίμως σε εκείνη. Αυτό είναι κάτι, που εκτιμούσε η παραγωγή που την ήθελε οπωσδήποτε στο πάρτι της ένωσης στην χειρότερη περίπτωση, αλλά ο κόσμος δεν αφουγκράστηκε την ίδια επιθυμία, απομακρύνοντάς τη μέσω της ψήφου.

Η παραγωγή, όμως, δε θέλει να τα παρατήσει. Η Μυριέλλα δεν έχει ακόμη φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και ενδέχεται να... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr