Survivor 5: «Αν φύγω από το Survivor θα...» - "Λύγισε" ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με την εξομολόγησή του

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Αν φύγω από το Survivor θα...» -

Η διαδικασία αποχώρησης φαίνεται πως έχει αγχώσει για τα καλά τους παίκτες της Μπλε ομάδας στο Survivor 5 καθώς πριν από λίγα λεπτά είδαμε την Βρισηίδα Ανδριώτου να ξεσπά σε κλάματα καθώς δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αφού είναι ένα πρόσωπο με το οποίο έχει έρθει αρκετά κοντό όσο καιρό βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ "λύγισε" επίσης στην κάμερα του ριάλιτι καθώς ανέφερε πως: «Σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία μου μέρα στο Survivor. Αν πραγματικά αποχωρήσω από το Survivor, είμαι ένας τύπος ο οποίος θα κλάψω μόλις βγω από το παιχνίδι.

Θα βλέπω τα βίντεο και θα περνάνε οι αναμνήσεις από το μυαλό μου και θα σκέφτομαι τι ωραία που περάσαμε με τα παιδιά εδώ πέρα. Θα σκέφτομαι τις φορές που ήμουν στο σανίδι και σκεφτόμουν τη μάνα μου και το σκυλί μου, είναι πολλά που θα θυμάμαι, να και τώρα συγκινούμαι».

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor 5

Πόσα λεφτά παίρνει εβδομαδιαίως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Μπήκε πριν από μια εβδομάδα και κάτι ημέρες κι έχει καταφέρει να φέρει τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο. Οι καυγάδες του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ - κυρίως - με τον Τάκη Καραγκούνια τον έχουν φέρει στο επίκεντρο του Survivor και δεν μπορούσαμε να μην ψάξουμε περισσότερα γι' αυτό αλλά και για το κίνητρο που είχε να μπει στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πήγε μόνος του και χτύπησε την πόρτα της παραγωγής δηλώνοντας το μεγάλο του ενδιαφέρον να συμμετέχει στο συγκεκριμένο project.

Τους έδειξε τα social media του και κυρίως το tik tok του και τους είπε θέλω να μπω κάνε κάτι...

@emmanouil_konnstantinos

Ο βασιλιάς της καρδιάς σας με τα κορίτσια μου 👑🤴🐕🧸💋...Οικογένεια Εμμανουηλ ! #konstantinosemmanouil #foryou #forme #fory #viral #foryourpage

♬ original sound - Konstantinosemmanouil_official

Κανονικά ήταν να μπει πολύ πιο νωρίς κι όχι να ανήκει στην τελευταία φουρνιά αλλά όπως μου ανέφερε η πηγή μου οι διαδικασίες είχαν παγώσει επειδή δεν τα έβρισκαν στα οικονομικά.

Με τούτα και με εκείνα, όμως, τώρα είναι μέσα και θα σας πω εγώ το γιατί!

Με βάση τα όσα μαθαίνω ο Κωνσταντίνος και ήθελε να μπει από μόνος του στο παιχνίδι, κι έκανε μεγάλο κόπο γι' αυτό, αλλά και ζήτησε ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Η παραγωγή του εξήγησε εξ'αρχής πως δεν γίνεται να πραγματοποιήσει την επιθυμία του κι αφού υπήρξαν κι άλλες συζητήσεις έκλεισαν στο ποσό που παίρνουν εβδομαδιαίως οι Μαχητές, δηλαδή στα 1.000 ευρώ!

Να υπενθυμίσουμε, βέβαια, πως αυτή την εβδομάδα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση οπότε... ενδέχεται να σταματήσει να χρηματοδοτείται από τον Ατζούν.