Survivor 5: Πιο στημένο πεθαίνεις - Τα αποκαλυπτικά πλάνα της Βρισηίδας αναστάτωσαν το διαδίκτυο

Ανέμελη έκανε σκραμπ με την άμμο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Πιο στημένο πεθαίνεις - Τα αποκαλυπτικά πλάνα της Βρισηίδας αναστάτωσαν το διαδίκτυο

Δεν είναι λίγες οι φορές που στα επεισόδια του Survivor 5, κάπου ανάμεσα στους καυγάδες και τις ίντριγκες, εμφανίζονται και μερικά άκρως αποκαλυπτικά πλάνα των παικτριών, κυρίως από τις παραλίες και κυρίως από τις στιγμές που κάνουν ηλιοθεραπεία.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και μέσα στην εβδομάδα, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Μπορεί η ψυχολογική της κατάσταση τις τελευταίες μέρες να μην είναι και τόσο καλή λόγω της αποχώρησης της Ευρυδίκης και να σκέφτεται μάλιστα μέχρι και να φύγει από το παιχνίδι (δείτε εδώ γιατί), ωστόσο δεν παύει να αποτελεί το κέντρο του ενδιαφέροντος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Κάπως έτσι, ενώ η Ασημίνα την «άδειαζε», ο σκηνοθέτης της έκανε πλάνα να αλείφεται με άμμο στην παραλία και να κάνει σκραμπ σε όλο της το σώμα.

Τα στημένα πλάνα της Βρισηίδας από το Survivor 5

Τα λεφτά που έχει μαζέψει μέχρι στιγμής η Βρισηίδα από το Survivor 5

Γενικά είναι μια παρουσία που έχει τραβήξει τα φώτα πάνω της από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του Survivor 5. Η φωνή της στα αγωνίσματα - κι όχι μόνο - αρκετά χαρακτηριστική και οι αγωνιστικές της ικανότητες αρκετά δυνατές. Η Βρισηίδα Ανδριώτου αυτή την εβδομάδα είχε την "τιμητική" της αφού βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση στο πλευρό της φίλης της, Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, αλλά και του Κωνσταντίνου Εμμανούηλ.

Όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει από πολύ νωρίς το Youweekly.gr κατάφερε να επιβιώσει αφού μάζεψε την βαλίτσα της κι έφυγε η Ευρυδίκη. Σπάραξε στο κλάμα η Βρισηίδα, σπαράξαμε κι εμείς μαζί της αλλά για άλλο λόγο. Πληροφορηθήκαμε τι λεφτά παίρνει μένοντας ακόμα μια εβδομάδα στο παιχνίδι. Είστε έτοιμοι γι' αυτό;

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η πρώην παίκτρια του My Style Rocks συμφώνησε με την παραγωγή να λαμβάνει το ποσό των 2.800 ευρώ εβδομαδιαίως, άρα μέχρι στιγμής είναι πλουσιότερη κατά 36.400 ευρώ. Εντάξει, δεν παίρνει όσα παίρνει ο Άρης Σοϊλέδης αλλά δεν τα πάει κι άσχημα...