Survivor 5: «Αν δω τον Βαλάντη θα...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή της

Τι είπε για Βρισηίδα, Μαρτίκα και Μυριέλλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Αν δω τον Βαλάντη θα...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή της

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από το νησί) παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις της στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τη Βρισηίδα, στην περίπτωση της Μυριέλλας καθώς και στο περιστατικό που συνέβη με τον Βαλάντη.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

«Το πρώτο βράδυ μετά την αποχώρηση δεν κοιμήθηκα καθόλου, μου έλειπαν οι ήχοι της φύσης, η Βρισηίδα, τα παιδιά, το σανίδι. Η αλήθεια είναι ότι μέσα μου δεν ήθελα να φύγει ούτε ο Κωνσταντίνος ούτε η Βρισηίδα, γιατί ξέρω τους λόγους που είναι μέσα και τα δύο παιδιά. Ήθελα όμως να φτάσω στην Ένωση.

Η Βρισηίδα είχε εμένα από την αρχή, οπότε εμένα εμπιστευόταν, εγώ την μάλωνα, εγώ τη συμβούλευα, εγώ την επαινούσα. Δεν είχε καταφέρει να έρθει σε μια πιο άμεση και ουσιαστική επαφή με τα άλλα παιδιά. Την παρότρυνα να το κάνει, μιας και αποχωρώ. Όταν τη γνώρισα σκέφτηκα ότι για να κάνει παρέα με τον Γιωρίκα θα έχει σίγουρα πολύ καλά στοιχεία. Είναι μια γυναίκα με φοβερή αντίληψη, με πολλή αγάπη για τις άλλες γυναίκες. Είμαι σίγουρη ότι τώρα που έφυγα τα παιδιά θα γνωρίσουν τον πραγματικό χαρακτήρα της Βρισηίδας και θα τον αγκαλιάσουν.

Πιστεύω ότι ο κόσμος ήταν προκατειλημμένος μαζί μου και όχι αδίκως. Διότι είχα συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι μόδας, στο οποίο ούσα πρώτη φορά σε ένα τηλεοπτικό προϊόν γνωρίζουμε πλέον όλοι και εγώ ότι το τόσο μεγεθύνεται στην τηλεόραση. Άλλοι νόμιζαν ότι είμαι ηθοποιός και παίζω έναν ρόλο και άλλοι με γούσταραν. Πιστεύω ότι μέσα στο Survivor ο κόσμος είδε τον χαρακτήρα μου και ποια είναι η Ευρυδίκη.

Όταν πέρασε ο καιρός και άρχισα να γνωρίζω την Μυριέλλα Κουρεντή, συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό που συμβαίνει με τον Κατσαούνη είναι αληθινό. Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι μια ιδιόρρυθμη προσωπικότητα. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι μια ψυχούλα και δεν έχει κακία μέσα του. Είδα πολλά πρόσωπα να γελάνε και να τον ειρωνεύονται.

Άργησα να καταλάβω πως κάποια πράγματα τα κάνει για λόγους στρατηγικής ο Μαρτίκας. Όταν λοιπόν άρχισε ο Μαρτίκας να μου τη… μπαίνει κι εγώ να του απαντώ, είδα ότι αυτό δε βγαίνει πουθενά. Άρχισα να μην του απευθύνω τον λόγο, με αποτέλεσμα να μου μιλάει στη συνέχεια κι εγώ να τον τρολάρω, οπότε άρχισε κι εκείνος να το κάνει πιο αστείο.

Η Ναυσικά είναι ένα παιδί που έχει περάσει πολλά στη ζωή της, μου τα έχει εκμυστηρευτεί και δεν τα έχω μοιραστεί με κανέναν. Η Ναυσικά παρερμήνευσε κάποια πράγματα, γιατί της τα μετέφερε διαφορετικά. Αυτό που της είπα είναι ότι δεν θέλω να της αλλάξω γνώμη για μένα και τώρα που έφυγα μου ζήτησε συγγνώμη για το αν με στενοχώρησε. Εκείνη εξελίχθηκε, εγώ έπεσα αγωνιστικά.

Αν σου πω ότι η Βρισηίδα και η Ναυσικά συμπαθιούνται, θα είναι ψέμα. Από την αρχή, νομίζω ότι η μία είναι προκατειλημμένη με το πρόσωπο της άλλης. Προσπάθησα πολλές φορές να βάλω ένα λιθαράκι για να γνωριστούν», είπε αρχικά.

Όσο για τον Βαλάντη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολίασε: «Τα έχω ξεχάσει όλα, έχω συγχωρέσει και τον Βαλάντη. Είναι μία ιδιόρρυθμη προσωπικότητα οπότε μου αρέσει στους ανθρώπους να δίνω συγχώρεση γιατί δεν θέλω να υπάρχει μέσα μου μία φωτιά που με καίει. Αν δω τον Βαλάντη στον τελικό, θα τον αγκαλιάσω».

Η κίνηση της Ευρυδίκης στον Εμμανούηλ κατά την αποχώρησή της

Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού!

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ευρυδίκη είναι η παίκτρια του αποχωρεί από το Survivor 5, με τους πάντες να παγώνουν, να ξεσπούν σε κλάματα και την Βρισηίδα να λυγίζει! Από κοντά και ο... Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος προσπαθούσε να το παίξει κι αυτός λυπημένος και πως ήταν κοντά με την Ευρυδίκη. Αμ δε...

Η κίνηση της Ευρυδίκης την στιγμή που έφευγε, αλλά και η αντίδραση της Βρισηίδας όταν την πλησίασε ο Κωνσταντίνος τα αποδεικνύουν όλα. Μόνο κοντά δεν ήταν Ευρυδίκη και Εμμανούηλ, άσχετα που η παραγωγή δεν... διαβάστε την συνέχεια εδώ.