Survivor 5: Η Νικολέτα Μαυρίδη επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο - Το ντουέτο με τον Τάλα

Έβαλε φωτιά στην πίστα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Η Νικολέτα Μαυρίδη επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο - Το ντουέτο με τον Τάλα

Μία έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Τάλα στο Survivor 5 και το πάρτυ της ένωσης μιας και εκεί εμφανίστηκε η φίλη του, μία γνώριμη από τα παλιά στον διαγωνισμό η Νικολέτα Μαυρίδη! Η παίκτρια που είχε αφήσει ιστορία στο προηγούμενο Survivor, επέστρεψε και χάρισε με τον φίλο της ένα...αξέχαστο ντουέτο!

Το ντουέτο της Νικολέτας Μαυρίδη με τον Τάλα

Ανάμεσα λοιπόν στις εκπλήξεις που ετοίμασε ο Ατζούν για τους παίκτες ήταν και αυτή της Νικολέτας που πέρασε αξέχαστες στιγμές με το φίλο της πίσω στην Καραϊβική.

Το μήνυμα της Νικολέττας Μαυρίδη στον Γιώργο Ταλάντσεβ

Οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας στο (1/3) επεισόδιο του Survivor 5, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους. Ένα από τα μηνύματα που σίγουρα δεν περιμέναμε, ήταν αυτό της Νικολέττας Μαυρίδη στον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Η Νικολέττα δεν είναι παλιά γνωστή μόνο με τον Σάκη Αρσενίου αλλά και με τον νεαρό παίκτη των Μαχητών. Όπως εξήγησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ, χόρευαν μαζί για πολλά χρόνια.

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του Survivor, του έστειλε το μήνυμά της με μία υπέροχη φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία.