Survivor 5: Στο πλευρό γνωστού άντρα - Η εμφάνιση της Ασημίνας στην τηλεόραση 9 χρόνια πριν

Και δεν εννοούμε τον Χρήστο Δάντη...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Στο πλευρό γνωστού άντρα - Η εμφάνιση της Ασημίνας στην τηλεόραση 9 χρόνια πριν

Από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor είναι αναντίρρητα η Ασημίνα Χατζηανδρέου, τόσο για την έντονη προσωπικότητά της, όσο και για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στην τηλεόραση, μιας και την είχαμε πρωτοδεί πριν από 9 χρόνια όταν ήταν ανήλικη.

Η εκπομπή Love It το μεσημέρι της Δευτέρας 18/4 έπαιξε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», την οποία παρουσίαζαν η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για χάρη του... Στέλιου Λεγάκη, μιας και άνηκε στο fan club του!

Η εμφάνιση της Ασημίνας στην τηλεόραση 9 χρόνια πριν

Ζήτησε να μιλήσει εκτάκτως με τον Χρήστο Δάντη η Ασημίνα! Τι συνέβη;

Η κατάσταση στο Survivor 5 μονάχα εύκολη δεν είναι. Οι παίκτες των δύο ομάδων τα βρίσκουν... σκούρα στην προσπάθεια να επιβιώσουν στο ριάλιτι, με τις κακουχίες να τους επηρεάζουν άμεσα, τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά.

Μέσα σε όλο αυτό το... πακέτο απογοήτευσης, μπορείτε να προσθέσετε και το γεγονός, ότι οι παίκτες δεν έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν με τα πιο κοντινά τους πρόσωπα, πέραν των νικών στο αγώνισμα επικοινωνίας. Κι αυτό, ορισμένες φορές, τους επηρεάζει περισσότερο και από το φαγητό, τις ασυλίες και τις ενδεχόμενες ήττες στα αγωνίσματα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι μια παίκτρια, η οποία δεν κρύβει τα συναισθήματά της και τα αγωνίσματα επικοινωνίας είναι και για εκείνη αρκετά σημαντικά, καθώς έτσι έχει τη δυνατότητα να μιλήσει κυρίως με τον αγαπημένο της, Χρήστο Δάντη, με το ζευγάρι να μοιάζει ερωτευμένο εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα.

Η ποδοσφαιρίστρια, που βέβαια φαινόταν να πλησιάζει κι άλλο παίκτη, έχει μιλήσει πολλές φορές για τη λατρεία στο πρόσωπό του και οποιαδήποτε ενδεχόμενη απώλεια στο σχετικό έπαθλο την επηρεάζει άμεσα. Το ίδιο έγινε και στο τελευταίο επεισόδιο, το οποίο είχε και μια ιδιαιτερότητα ως προς το ίδιο το έπαθλο, με την μπλε ομάδα να το απολαμβάνει τελικά.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr