Survivor 5 - αποκλειστικό: Εξαφανίστηκαν στο δάσος Στέλλα και Κατσαούνης

Άνω κάτω τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - αποκλειστικό: Εξαφανίστηκαν στο δάσος Στέλλα και Κατσαούνης

Έχουμε ξαναπεί, ότι ο έρωτας με έρωτα περνά. Και ο Κατσαούνης... σιγά μη σκάσει άλλο για τον έρωτα με τη Μυριέλλα Κουρεντή, που βρίσκεται πια στο παρελθόν, με τον «Τσακατσούκα» για ακόμη μια φορά να κάνει την κίνησή του και να βλέπει, ότι υπάρχει ανταπόκριση.

Ο αγρότης του φετινού Survivor μπορεί να είχε ερωτευτεί τρελά τη γνωστή ηθοποιό και δεν τον αδικούμε, μιας και είναι πολύ ελκυστική, αλλά τώρα πια αυτό δεν ισχύει. Ο Κατσαούνης έχει προχωρήσει στη ζωή του και φαίνεται, ότι μια άλλη γυναίκα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

Ο λόγος, φυσικά, γίνεται για τη Στέλλα Ανδρέαδου, η οποία τράβηξε το βλέμμα του από το πάρτι της ένωσης και, έκτοτε, κάνουν πολύ καλή παρέα. Ο ίδιος ο Γιώργος, άλλωστε, επεσήμανε στην κάμερα πως είναι γοητευτική γυναίκα, όταν εκείνη του έδειχνε το πόσο είχε προσέξει το... πρώην λαγούμι του στην μπλε παραλία, ενώ λίγο αργότερα στο συμβούλιο είπε πως δεν έχει πρόβλημα να την έχει συγκάτοικο.

Μπορεί η Στέλλα να έδειξε λίγη... ντροπή, όταν το άκουσε αυτό μπροστά σε όλους, αλλά όταν γύρισαν από την παραλία μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα. Και αυτή η έκφραση οδήγησε τους δύο παίκτες σε πολύ τρυφερές στιγμές το επόμενο βράδυ στην παραλία.

Η Στέλλα και ο Κατσαούνης, φυσικά, δεν... διαβάστε την συνέχεια εδώ.