Survivor 5: «Με έβρισε, ήταν έτοιμος να μου ορμίσει» - "Καταπέλτης" η Τζο με τις αποκαλύψεις μετά την αποχώρηση της

«Το θεωρώ ανώριμο ένας άντρας, που έχει ένα παιδί, να μιλήσει έτσι σε έναν άνθρωπο 19 ετών»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Με έβρισε, ήταν έτοιμος να μου ορμίσει» -

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης 21/4 στην εκπομπή του Love it, παραχώρησε δηλώσεις η Τζο Μαρδάκη μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της από το Survivor. Η δυνατή παίκτρια "στράφηκε" κυρίως εναντίον της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Στάθη Σχίζα για τη στάση που κρατούν στο παιχνίδι, ωστόσο πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε και ένα σκηνικό που εμείς δεν είδαμε στον αέρα.

Η αποκάλυψη της Τζο Μαριδάκη για το περιστατικό με τον Σχίζα

«Δεν παίζουν δίκαια, στήνουν ψηφοφορίες. Έχουν τον Άρη και τους λέει τι να ψηφίσουν. Μετά το συμβούλιο ο Στάθης μου έκανε επίθεση, με έβρισε, ήταν πραγματικά έτοιμος να μου ορμήξει. Δεν έχει δικαίωμα να μου μιλήσει έτσι. Το θεωρώ πολύ ανώριμο ένας άντρας, που έχει ένα παιδί, να μιλήσει έτσι σε έναν άνθρωπο 19 ετών» πρόσθεσε η Τζο Μαριδάκη.

«Άντε σπιτάκι σου...» - Οργή του Twitter κατά της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά στο (18/4) συμβούλιο του Survivor 5 αποφάσισε να ψηφίσει τη Τζο μετά τη νίκη της στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, παραβλέποντας το γεγονός ότι αυτή την στιγμή είναι μία από τις πιο δυνατές αγωνιστικά παίκτριες των κόκκινων.

Οι δυο τους μάλιστα ήρθαν σε σύγκρουση στο συμβούλιο και οι τόνοι ανέβηκαν πάρα πολύ (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους).

Το Twitter δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός ότι η Ναυσικά αδίκησε σε τέτοιο βαθμό τη Τζο, ειδικά από τη στιγμή που η ίδια έχει πέσει πάρα πολύ αγωνιστικά.