Survivor 5 trailer 7/5: "Σειρά έχει να φύγει ο..." - Πυρ και μανία ο Τάκης μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας

Ο κακός χαμός απόψε στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 7/5:

Μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας Αβραμάκη από το Survivor 5 (δείτε τις πρώτες δηλώσεις της), η "φωτιά" στην Μπλε ομάδα έχει ανάψει για τα καλά, αφού ορισμένοι παίκτες έχουν βρεθεί στο στόχαστρο με τον Τάκη Καραγκούνια να είναι αυτός που τους σημαδεύει.

Το τελευταίο γεγονός με την παράβαση του Άρη Σοϊλέδη και του Γιώργου Ταλάντσεβ, έχει κάνει τον πρώτο να βρεθεί σε πάρα πολύ θέση, αφού τόσο ορισμένοι συμπαίκτες του αλλά και χρήστες του twitter θέλουν να φύγει από το παιχνίδι με μερικούς να αναφέρουν πως πρέπει να αποβληθεί.

Όπως είδαμε λοιπόν από το trailer για το σημερινό 7/5 επεισόδιο που κυκλοφόρησε πριν μερικές ώρες, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν τον έχει αφήσει σε ησυχία και σε κάθε του συνέντευξη λέει πόσο δίκιο είχε πως ήρθε η σειρά του να φύγει μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας και κάπως έτσι η κλίκα της 4αδας να σπάσει.

Βέβαια, όπως θα δούμε στη συνέχεια το κλίμα ηρεμεί μόλις και οι δυο ομάδες πατήσουν το πόδι τους στον στίβο μάχης που θα έχει έπαθλο φαγητό και συγκεκριμένα το πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας. Το φαγητό το χρειάζονται όσο τίποτα για να τους δώσει δύναμη για τον επόμενο αγώνα, αφού έρχονται οι ασυλίες.

Ο σημερινό αγώνας θα είναι από τους πιο δύσκολους, αφού οι παίκτες πριν ξεκινήσουν το τρέξιμο και έρθουν αντιμέτωποι με τα εμπόδια και τον στόχο θα... ζαλιστούν πολύ!

Το 7/5 trailer του Survivor 5